Down to the market

Men hej igen. Jag hade helt glömt bort att jag hade blogg. Eller jag kanske bara förträngde det lite. Så var det nog.
Så, vad har hänt i mitt liv den senaste veckan? Kommer jag knappt själv ihåg, om jag ska vara ärlig.
Jag har åkt moppe i världens ösregn, jag har haft filmkväll med brudarna, jag har blivit sjuk, jag har tyckt synd om mig själv, jag har varit på min första hästhoppning någonsin och jag vart så himla impad, jag har hyrt säsong 1 & 2 av satc, jag har grinat då linus flyttade till borlänge, jag har nästan grinat för att jag inte kommer se the kooks i arvika på torsdag och idag har jag jobbat. Min bror har kommit hem också.

Och åter till nuet. Som sagt, jobbade idag, på lilla vm. Och nu ska jag snart in till ikea med anna. Och dessutom så meddelade min mor nyss att jag har fått studiebidrag som jag inte alls trodde att vi skulle få denna månad, GLAD MARIA, med tanke på att jag har varit pank alldeles för länge.

Imorgon jobbar jag på pilgården, sedan åker jag till östersund en natt. Till veckan börjar gatufesten också. Titt på fan.
Och anna åker till italien, den lilla bitchen.
OCH det här vart ett alldeles för långt inlägg och nu måste jag dessutom sitta och skriva in  å ä ö överallt också då min dator har kollapsat totalt, typ. Och min moppe är sönder. Nu väntar jag bara på att det kommer bli nå fel på mobilen.
PUSS



Oslo

Hallå, nu ær jag i Oslo. Eller jag har varit hær sen igår. Det ær værldens mysigaste hær, jag døør.
Det ær till och med charmigt med dessa -> øæøæøæøæ.
Vill aldrig åka hem, och jag lovar att så fort jag tar studenten så flyttar jag hit. Det ær bættre æn allt!

Saknar tjejerna nåt otroligt, men imorgon kommer jag hem.
PUSS

Norway

Jag har ett väldigt problem och det är hur man ska inleda blogginläggen. Det är frustrerande.

Ja ja, jag har i alla fall konstaterat några coola grejer i veckan. Till exempel att från hedbergska busshållsplatsen till mig är det 8 km. Och att innan veckan är slut så kommer jag ha sovit i 6 olika sänger. COOLT ELLER? Johns, Jockes, min, Emmas, hotellsäng i Örebro, hotellsäng i Oslo. Jag är coool.

Igår kikade vi på fotbollen (JAG = JÄTTEINTRESSERAD = NOT!) hos emma, några bruds. Det var skitnice och sedan sov jag anna och emma över. Anna, TYST jag vill inte höra. Jag älskar skämt.

Och ja, så åker jag ju till Norge idag, eller åker till Örebro ikväll och sover där sedan åker vi till Norge imorgon. Ska bli skitkul, träffa mina stora bröder. Kommer hem på söndagkväll, sakna mig inte för mycket.

Anna kommer i alla fall hit snart, ska in på stan med henne en sväng, sen ska jag hem och käka sedan åker vi!
Nu ska jag packa det sista, PUSS



Time awaits

Ja, så var det natt och jag sitter här och ugglar.
Igår var jag ju till östersund, var med kussen och sov där. Idag badade vi i storsjön och det var fan kallare än sist, så sjukt jävla kallt!

När jag kom hem så slängde jag i mig en macka sedan for jag till matfors direkt och träffade upp carro sandra och rebecka. Vi kollade på när anna dömde och sedan satte vi oss ute i den underbara solnedgången! De va mys.

Imorgon är det onsdag. 11 ska jag vara på bibblan för att jag måste låna böcker tills jag åker. Klockan 1 ska jag och mamma äta lunch med linda. Sedan ska vi till skillsåker. Jag måste lägga in låtar på mobilen också... Också ska vi tälta! Fullspäckad dag. Det blir bra!
Så därför är det nog dags att sova nu, PUSS

Did you see the way he looked at me?

Godmorgon måndag! Egentligen... så är det första dagen på sommarlovet IDAG, kom jag på, då det har varit helg.
Det är hyfsat varmt idag och solen skiner, hoppas vädret vänder till bättre nu.

Igår så åkte jag och carro ut till johns stuga med några boys. Vi badade badtunna, kikade film och somnade 5. Helt perfekt. Dock lite trött imorse när vi vaknade. Det var bara att hoppa på moppen och åka hem, då jag ska till östersund nu snart.

Ja, som sagt, Östersund snart, hänga med kussen ikväll och imorgon kommer jag hem.
Saknar min anna också, som är i hudik!

Och jag måste bara få säga att jag är såhääääääääääääääääääääääääääääääär avundsjuk på sandras kusse sofia som ska åka till arvikafestivalen och se THE KOOKS!!!!!!!!!! jag är så avundsjuk att jag vill dö.



I need your heart beating next to my heart

The Kooks - be mine

Så var det natt. Idag har det varit en regnig men trevlig dag. Det var dop för Vilgot och sedan dopfika. Så himla fint med dop, jag var tårögd. Och massa massa gott fika.
Efter att ha somnat alldeles för sent och klivit upp alldeles för tidigt hela veckan så var jag trött idag vilket resulterade i att jag somnade när jag kom hem. Carro ringde och väckte mig och hon kom hit och vi nördade gh i 3 timmar. Sedan åkte vi och köpte godis och var med martin.

Imorgon är det söndag och har jag nämnt att jag sova sjukt länge imorgon? Näe, men det ska jag. Jag ska sova tills jag inte orkar ligga kvar i sängen.

Denna vecka kommer bjuda på en tripp till östersund måndag - tisdag och sedan åker jag till norge torsdag - söndag. En bra vecka helt enkelt!

Puss

Sommarlov

Yes, nu är det sommarlov på riktigt, trots de två lediga veckorna.
Igår var en kung kväll, med skitbra tjejer! Kanonkväll..=)

Imorse vaknade man upp trött som ett as, somnade 3 inatt och skulle upp 9.
Drog på skolavslutning, fick betyg och käka på max. Nu är vi hemma hos mig, jag, anna och carro. Nördarna spelar gh och jag nördarrr.

Ikväll blire nog grillning hos rebecka sedan kanske ut.
Två år till studenten, PUSS



Torsdag

Yes, nu är det torsdag och dags för antons student. Ska iväg strax.
Vart en lite för sen kväll igår så jag är oerhört trött nu...snark....

Jaja, kommer vara borta i stort sett hela dagen och kvällen, så vi hörs! Puss!

Vi går mot ljusare tider

Näe inte sant. Dock så går jag mot ljusare hår=) Har nyss kommit hem från anna, där jag satte i hennes hårförlängning och hon slingade håret på mig. Vart grymt nöjd, mycket ljusare!
Igår vart det i alla fall chill hemma hos mig, vi kollade på fotbollen sedan en film. Spelade tetris som några små as också.

Det är sån jävla pissig och äcklig dag idag, det bara regnar och är skiiiiittråkigt. Finns fan inget att göra nu när det är skitväder. Vart fan tog solen vägen?

Imorgon tar anton, annas bror, stundenten, så kl 13 så blire kik på den, sedan hem till anna och käkar och har oss. På kvällen blir det utgång, trots att vi har skolavslutning på fredag. JB är den enda jävla skolan som inte slutar imorgon. Trots några förstörda planer så blir det nog nice att dra ut imorgon också!

Nu ska jag leta i vartenda hörn och vrå i huset efter en bra jävla film, sedan ska jag bädda ner mig i sängen.
PUSS

CC - CRAZY COOKIE, haha

Jobbig

Idag är det en sån här jobbig dag. Man vill bara gräva ner sig under täcket. Det har regnat och åskat.
Har varit och klippt mig idag i alla fall och jag är mucho nöjd. Blev av med det slitna och det är schööönt.

Sitter förövrigt och gör det sista plugget på Entreprenör årskurs 1 på John Bauer skola. Den absolut sista inlämningsuppgiften, en MVG-uppsats i Småföretagande. Känns så jävla skönt så jag vill skrika från mitt fönster. Är dock inte riktigt klar, men snart!

Ikväll blir det i alla fall chill med anna och carro. Vi lär väl kolla på fotbollen, sen ska vi kika på film som jag och carro var och hyrde förut. Har även laddat upp med massa gotta. Och imorgon är man ledig, tjalala=)

LIVET LEKER! PUSSSSSS

Måndag

Idag är det måndag och på fredag är det skolavslutning! Känns konstigt, då jag redan har skolavslutning (i mitt huvud), med tanke på att vi vart lediga så mycket!
Imorse vaknade vi 8 och åkte och lämnade in datorerna sedan for vi hem igen och kollade på film, men somnade illa kvickt. Vaknade klockan 1 och fick lite ångest. Dagen har i alla fall spenderats hos anna med henne och carro, har vart en tröttsam dag, har inte fått nåt vettigt gjort. Förutom att jag har varit med mina två mobbade vänner=)

Imorgon är det tisdag och klockan 11 ska jag klippa mig. Vad dagen bjuder på sen vet jag inte riktigt, det får vi se.
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla klart på we own the night, somnade ju som sagt ifrån den förut.
Känns lite tomt utan min älskling brevid mig (jbdatorn) HÖHÖ.

Nu ska jag lägga mig, PUSS

My name is Jonas

Annas name är Jonas.

Idag har varit en riktigt chill dag. Sov förjävla länge, vaknade kvart i 1. Drog ner till anna med sb och carro, vi åkte och badade ett tag sedan hem till anna igen och hade vattenkrig. Började åska och  regna som fan, riktigt mys!

På kvällskvisten åkte jag, anna och carro in på max och käkade och bestämde oss för att åka till gamla psyket i sidsjön. Åker dit och hittar en lucka, går in, kommer på den hemska tanken "tänk om luckan stängs", så vi kutar ut igen. Ringer crillo och john och ber dom komma dit, så när dom kom dit så gick vi in, haha, inte så jäla läskigt som alla har beskrivit det i alla fall! HAHA säger jag nu som inte vågade gå in först.... MEN, jag trodde faktiskt att det skulle vara läskigare där uppe.
När vi vart less så drog vi till sjön och började kasta gris, jag och john förlorade och skulle bada, men det slutade med att alla badade. Läskigt varmt var det i vattnet..

Och NU är jag hemma, anna är också här och sleepar hos mig! Vi skulle plugga i natt men orkar verkligen inte, så imorgon blir det slutspurten!
Ska lämna in datorn imorgon halv 9, och vi är lediga, känns liiiite tärt.

Är sjukt jävla trött och det här vart ett förjävla långt inlägg, så nu avslutar jag. PUSS

Nutshell

Godkväll!
Ligger i sängen just nu är ruskigt trött. Har varit uppe hos grannarna ikväll och myst på. Fan vad jag är sämst på att kasta pil? Helt sjukt. Nu vet jag det också.

Igår vart det lite ändrade planer, vi åkte till pallviken istället och körde en repris av förra kvällen. Var minst lika kul! Sedan drog vi hem till sandra för att sova, var nog en av dom roligaste kvällarna, vi var så jävla lättroade och vi skrattade åt ingenting. Konrad och trollet, hahaha.
Imorse när vi vaknade så åkte carro och jobbade och anna åkte och dömde fotboll. kvar var det jag och sandra och vi solade och spelade badminton, sedan åkte vi till thule och kollade på domaranna.

Och här är jag nu, pratade nyss i fonen med anna!
Imorgon är det söndag och jag är ledig hela veckan typ, förutom tisdag då vi ska spela kubb!
Idag har jag kliat sönder alla mina myggbett och bränt mig i ugnen så jag fick en blåsa. Sämst.

Nu ska jag sova, pusspuss

    

PUSS



Sola, bada & grilla

Dagen har vart chiiiilll somfan, drog till klipporna i bredsand och solade och badade med anna och carro. Både jag och anna råkade ramla i vattnet, HAHA fula jävlar. Sedan drog jag och cookie till henne och käkade lite göött, och nu är vi hos mig. Vi har just packat och ska dra till berge och grilla med några brudar, sedan sover jag hos sandra.


Imorgon blire kika på när anna dömer fotboll! Fan vad fult det stavas, "dömer".

Jaja, ha en go kväll, det är fan sveriges nationaldag idag kom jag på!

Livet steker, puss


I'm always where I need to be

BARA SÅ NI VET. så tar jag tillbaka det där med att det är värt att få myggbet, för det var en bra kväll.
JAG HAR FÅTT TYP BÖLDER på benet, 5 st. Det klias så jag vill döööö. Plus att jag svettas ihjäl. Jag packade ur väskan och tog på mig shorts och det rinner. Har ju för fan en brummande fläkt men inte fan hjälper det.

Ska i alla fall dra och sola och bada med anna och carro nu, sandra kommer senare också! Det är det enda rätta att göra idag, i denna värme.

Hörs, PUSS

You know I just don't care

Jag har allvarliga problem med att komma ihåg att gå in på publishme istället för blogg. Men nu är jag här. Och det är rätt.


Ikväll var vi som sagt i pallviken och grillade och badade. Asmys var det. Tills vi blev uppätna av myggen, jag är seriös då jag säger att jag inte ens kan räkna alla bett jag har fått ikväll. Men det var det nog värt ändå, för det var en soft kväll! Inte ens kallt.

Ni ska till och med få några bilder, vad sägs om det?
Efter det så ska jag sova, för jag är otroligt trött.
Blä vad det luktar eld om mig, må fan hänga ut kläderna
Puss


I didn't mean to say what I did say

Idag har det varit en outhärdlig dag. Vi gjorde i alla fall rätt i att vara på birsta hela dagen, där var det svalt. Dock så önskar man nu att man inte drog och badade=)

Är hemma nu och ska grilla med familjen. Och ikväll ska jag till pallviken med anna carro och sandra där vi ska grilla och bada! mysmys.

Har inte så jävla mycket mer att säga än att jag håller på svimma av värmen. En av årets varmaste dagar idag, och ska tydligen bli varmare imorgon (?) då blir det PRESSA!


Puss


She don't know who she is

Do do do do do do do do do do do, i'm always where i need to be.
Vet ni att jag älskar The Kooks?

Idag har det varit en otroligt perfekt jävla dag. Helt underbar. Solen sken som fan imorse. Jag och anna tog moppen till fläsian där klassen var. Vi tog första doppet i havet, inte ens speciellt kallt, bara lite. Myste på. Sedan när alla drog så åkte vi vidare till ån, jag anna isa crillo kim. Även carro kom och joinade oss. Där satt vi i flera timmar, vi beställde pizza från kermit haha, dom körde ut den till oss, för vi är så laaata.
När töntarna skulle göra prov så drog jag och carro till henne en stund, sedan vid 6 plockade vi upp anna och for till ortsjön. Där träffade vi även på crilloboy igen, världen är allt bra liten va? Ortsjön är i alla fall liten, meheee.

Imorgon är jag leeeedig, tjalala. Livet leker. Har nyss sett en underbar film "a cup of love".
Imorgon ska jag steka med anna, sedan ska vi på stan med våra andra fina vänner.
Puss och godnatt


It's a hard life to live, so live it well

Hmmm. Har inte så jävla mycket att säga, men kände mig ändå lite sugen på att uppdatera.
Livet leker, men ändå inte, känns som jag har så jävla mycket att tänka på och orkar inte med det.
Vill bara släppa allt, inte tänka på ett jävla skit och sätta mig i en stuga långt åt helvete.

Imorgon så blir det bad i fläsian med klassen, ska bli mys.
Nu ska jag snart sova, ska upp 9...
Älskar min mamma!!! och anna, du är bäst!!!!

Puss
if it doesn't make you feel god, then what's the point?....

Ooh la

Fan vad drygt nya publishme är! Är ju så jävla van vid gamla hederliga blogg=)

Idag började jag halv 1. Jag dog typ imorse när jag vaknade, för det var så äckligt varmt på mitt rum. Det rann om mig.
Gick i alla fall till 3 och då drog jag och anna till sk med carro, käkade lite. Sedan åkte vi och handlade på ica och åkte hem!
Har nyss suttit ute och käkat på altan, så jääävla varmt. Ska städa nu, sen blire bada ikväll med anna och sandra=)

Just det, har jag berättat att imorgon så ska jag bada med klassen, är ledig på torsdag, fredag & måndag nästa vecka, och ska spela kubb på södra på tisdag. NICE ELLER? Älskkkkaaa john bauer nu.

Nu blire städa, pusssssssssssssssssssss

Få jah... shmaaka?

Idag är det en braaa dag. Vaknade av anna som ringde och väckte mig. Hon kom hit. Vi drog till stan. Träffade Sandra och Malin. Köpte donk och satte oss vid ån och solade. Träffade katta. Åkte upp till carro med sandra. Åt glass. Solade. Åkte hem. Här är vi nu. Och vi ska plugga! Det MÅSTE vi. Vi ska. Sedan ska jag klippa gräset, sen kanske det blir lite bada. Det är sjukt fint väder.


Nu ska vi plugga, stenhårt. Inte långt kvar i skolan nu, skönt. Puss
har inga bilder heller, så ni får en bild på snyggingen paolo nutini.

image154

Home sweet home

Ja det kan man kalla det,. Trots att jag älskar Östersund.
OCH MIN BÄSTA ÄR HEMMA, ANNNNAAAAA!!

När jag kom hem så släppte jag grejerna och drog upp till carro, sedan åkte vi till allsta skola där anna skulle träffa oss. Jag och carro gjorde kanske världens roligaste grej. Vi gömde oss och drog av oss alla kläder förutom trosorna och satte oss på moppen. När anna kom så skulle vi köra upp halvnakna, men så råkade hon se oss, men det var lika kul för det, haha.
Satt och pratade ett tag, sedan drog carro hem. Jag och anna åkte in på statoil och sedan åkte vi till joel där han och thillberg var. Var där en stund och nu har jag nyss kommit hem. Till min underbara säng och min underbara Figge som ligger på tangentbordet så jag inte ens kan skriva typ.

Ni kanske har missat att jag är ledig imorn? Okej, det tål att skrivas igen. Jag är ledig imorgon. Haha.
Ska chilllalala med min cookie. Hoppas på fint väder också!

Hade typ hundra saker att skriva men glömde bort alla förutom typ det jag skivit ovanför.
Lika bra, för det här vart alldeles för långt. Puss på dig som orkade läsa hit. Godnatt.

The Kooks are out, in the street.

OKEJ. Det är fan söndag och jag har börjat mina två senaste inlägg med "okej". Okej? OKEJOKEJOKEJ.
Helgen lider mot sitt slut, dock inte riktigt för mig eftersom jag är ledig imorn och det ser jag som helg, hehehe.

Har lämnat kussen för att snart åka till kära sundsvall. Vi har bestämt att vi ska skriva en lista över saker vi ska göra i sommar. Jocke ville springa i kallingar på skolgården och bajsa på någons bro. Okej?!?! WIERDO!
Jag vill åka moppe från östersund till sundsvall. Vad tror ni om det?

Dagens citat när vi hoppade studsmatta:
Jocke - Helt seriöst, jag har fan inte hoppat studsmatta på 2 år typ.
Jag - Näe inte jag heller, typ 2 år.
--- 5 sekunder senare
Jag: Eller jag hoppade hos anna förra veckan.
Jocke: Okej, jag hoppade hos erik förra veckan också.

Nu ska jag invänta mamma som plockar upp mig snart.
Om 20 minuter landar ANNA!!!!!!!!!!!!!!! PUSS

Slow down, lie down

Okej..........
Jocke väckte mig 8!!!!!!! Tack, ditt as. Okej lite tack, det är skönt att kliva upp tidigt!
Ferninand våldtog mig imorse, han hoppade upp i sängen och började jucka på mig, INTE MYS.

Igårkväll var en nice kväll, var med sebbe ett tag=)
Sedan kom jocke och emil och hämtade upp mig. Vi hade inget liv, skjutsade en kille som ville bjuppa på en tia och öl, men jocke var snäll och gjorde det for free. Snäll jocke.

Så..sen 8 har jag hunnit med en del. Vi har klivit upp, fikat, vart på konsum, åkt till mormor och morfar. Så här är jag nu, ska ner på stan sen.
OCH VET NI? ANNA KOMMER HEM IKVÄLL, JIPPPPPIIIIIIIIIIIIII.
Och jag är kär......... i Paolo Nutini. Puss

image152

RSS 2.0