dagen

Japp nu är dagen in då vi åker till Lidköping/göteborg. Torsdag - söndag. Emma. Håkan. Shopping. Hotell. MYS. Vi 5.
Tåget går 12.29 så nu ska jag packa det sista och göra lite fika. Vi hörs på söndag när jag kommer hem!

Au revoir.

 





 


tears stream..

Menade såklart anna i inlägget nedanför, inte HENNE. ursäkta mig petnoga anna!!!!!!!!
:)

Är så sjukt trött nu efter en hel jävla dag. Kom hem för 45 minuter sedan..
Har haft matteprov, vart hos optikern, åkt med ANNA hem, ätit pizza, färgat annas hår, bubblat.
Alltså.. trött.

Så nu ska jag torka håret, sedan blir det sängen för mig!

torsdag <3

skolan

Just nu sitter jag på skolan, har redan slutat, men som den duktiga eleven så sitter jag kvar och pluggar.
Skoja bara, ska till optikern klockan 4 och orkar inte gå nu=) Det med pluggandet ljög jag också om, tänkte faktiskt plugga men gjorde det inte.

Så, optikern snart sedan åka hem med henne och fixa lite inför företaget och färga hennes hår!

I'll be back, herråå.

äntligen

Jag känner mig bara för att lägga mig ner och dö ett litet tag. Känner mig så jävla stressad. Har så sjukt mycket att tänka på, allt bara snurrar.
Har i alla fall ätit kladdkakan redan, så nu MÅSTE jag plugga lite matte.
Ska sova sedan, so tomorrow then... Godnatt!


FÖRRESTEN, IKVÄLL ÄR JU FÖR GUDS SKULL SÄSONGSSTART PÅ ANDRA AVENYN!!!!!

duktig

Fyfan vad jag är duktig. Igår klockan 6 började jag med att städa min garderob. Klockan 1 var jag klar och då hade jag även hunnit möblera rummet. Det är typ.. .spegelvänt. Fast mycket mysigare.
Så alltså var jag ganska duktig igår.
Idag var jag också duktig och målade hela långsidan på garaget. Ska fortsätta vara duktig sen också och plugga matte för imorgon är det första provet i matte b. Hoppas det går bra.

Imorgon väntar skolan, inköp till företaget och optikern kl 4.

Nu ska jag baka kladdkaka som jag sedan får belöna mig själv med för min duktiga helg!

den här vackra bilden tog vi då vi var och tältade!

i will learn from my mistakes

Lördag. Fina lördag. Sov så jävla länge idag och det var så sjukt skönt.

Livet leker helt enkelt, går så sjukt bra för mitt och annas uf-företag så jag vill bara skrika och hoppa! Om en vecka så har vi sett håkan igår och är precis nu på stan och shoppar i göteborg, helt perfekt. Veckan efter det ska vi fira anna. Har endel att se fram emot!

Igår var det en perfekt fredag, var uppe hos carro med anna och sandra och myste.
Sedan åkte anna och jag till mig och sov. Och här ligger jag nu. I sängen och kollar på sex and the city. Måste göra ett ryck snart och städa rummet. För idag kommer mamma hem.

Nu sker det där rycket, ciao.


Fix you

Är på skolan nu. Är sur. Är så jävla avundsjuk på varenda en av de här jävla 13 000 som var på Coldplay i Globen igår.
Är det någon som vill ge mig en tågbiljett till stockholm och en biljett till coldplay ikväll? Nehepp.





Anna, varför är vi så jävla dumma?!


onsdag

Onsdagkväll för att vara exakt. Har pillat ihop en ny design nu, är ganska nöjd och gillar att kolla på den. Så det måste vara positivt.

Var hemma idag också, men nu är mitt öga helt vitt (okej, inte helt) vilket betyder att jag kan ha linser, vilket betyder att jag kan gå på skolan imorgon. Och det är bra. Så jag inte missar för mycket.
Min dag har i alla fall spenderats en del med cookie då hon kom hit och överraskade mig. Det var trevligt.

Har förresten sett en till film nu, How to deal, skitbra.

Nu ska jag göra mig sovklar, ska försöka somna i tid ikväll.


har fan inte sett nån roligare bild. vi blir skrämda precis när dom knäpper. carro ser mest förvånad ut, jag och anna skiträdda och sandra sitter bara och myser hon!





16/9

Idag är det den 16 september, vilket innebär att jag fyller 17 om 2 månader! Och 18 om 1 år och 2 månader.. Äsch nu ska vi vara positiva.

Svek litegrann, började inte blogga som jag sa, och jag har kommit på varför. Jag har en förjävlig design. Jag hatar bilderna. Och det är ju lite som med anteckningsblock. Dom är mycket roligare att skriva i om dom är snygga. Så där har vi problemet. Därför tänkte jag att jag skulle pilla ihop en ny. Jag började.. och slutade lika fort. Och fortsatte i stället kolla på filmen som jag såg.
Sen förra helgen har jag sett sjukt mycket film och serier, jag måste räkna..
Hela säsong 1 av Vänner, Sex and the city, Forgetting Sarah Marshall, Made of Honor, The Nanny diaries, Fun with Dick and Jane, Hancock, Freedom Writers, Wanted, Prom Night, Gossip Girl avsnitt 2 och 3, Entourage avsnitt 1 på nya säsongen, Girl in the park, My mom's new boyfriend, Grind och Girl Interupped.
Det var nog alla.

Igårkväll fick jag åka in på sjukhuset också, då mitt öga svullnade igen och gjorde förjävligt ont. Har en infektion i ögat och har nu fått pencilin. Får inte använda linser, sitter alltså och nördar med brillor nu.
Och väntar på på pappa som är påväg hem med subway, MMMMM.
Saknar mamma också som är i nyköping nu för att sedan flyga till rom imorgon.

JUST DET. Idag fixade det sig med boende i Göteborg!!!!!! Kung. Längtar som fan.

HEJDÅ!

här försökte vår klass bygga en pyramid på brännbollsturnering förra veckan


Saturday

Lördag! Tänkte hinna med ett någorlunda långt inlägg men det hinns ej. Vaknat, legat i sängen hela dagen, kollat på sex and the city filmen för tredje gången, grät lika mycket som första gången. Nu ska jag på kräftskiva sen blir det äventyr med tjejerna med avslut hos farmor!
Ha en bra lördag! Puss



Fredag finally

Trots att jag fick väskan så har jag inte satt igång riktigt än, känner att jag inte har något att skriva.. Ingen fantasi alls. Det är bajs. Men idag är det i alla fall fredag och det är sjukt skönt, och det bästa med denna fredag är att emma kom hem idag! Som vi saknat henne!!!!! <3<3<3 Så ikväll blir det massa mys bara =)

Nu orkar jag faktiskt inte skriva, sorry! Hejdå



V ä s k a n



Lovade ju att fortsätta då jag hade Väskan i mina händer. Har dock inte Väskan med stort V, men jag har väskan! Och vid närmare eftertanke så tror jag att jag gillar den här lite mer. Tack mamma!

Men jag menar, ska jag börja igen så måste jag nog ha en ny design, annars är det ju lite tråkigt.. Och jag som är så jävla fantasilös. Aja det får funka ett tag!

Idag innan jag hittade Väskan! (har bestämt så åt jag mamma och anna på nya donken i birsta. Vart så jävla besviken, det luktade inte ens donken där!!!!! Sämst. Fast det smakade lika..
Nu ska jag sätta fart och göra mig sovklar, är sjukt trött. Imorgon är det skola, och vi ska förmodligen knäppa kort då. Bra skola som inte ens vet när vi ska knäppa kort.
GODNATT

RSS 2.0