För mycket revolution..

Fortfarande sjuk. Ännu mer sjuk. Ännu sämre. Sämst!
Gjorde nationella idag, vilket gick bra, fick bara en spindel i håret men annars så. Sedan kom mamma och hämtade mig, och mår fortfarande piss. Riktigt piss mår jag. Håller på tappa rösten också tror jag, hoppas hoppas!! Har aldrig gjort det.
Och kussenx2 har kommit också. Riktigt trevligt. Sedan ska jag passa på att hälsa till min kära moster sussie också, hej moster!!

Blir ingen skola för mig imorgon heller, får se hur det blir på kvällskvisten.
Nu ska jag sova hade jag tänkt. Puss


Vi är förlorade, vi två

Känns mig less på allt & alla.
Är sjuk igen. Har nationella imorgon. Sista på onsdag. Känns som det är helt fel tillfälle att vara sjuk på..
Det enda positiva med veckan är att kussen kommer imorgon!

Har vart på skolan idag i alla fall, min morgon började skitdåligt och trots det så fick jag ingen bra dag. Min dag har varit sämst. Och min eftermiddag. Och min kväll. Är så jävla less på att den här jävla förkylningen bara går runt, runt nu.

Undra om det finns något positivt i denna dag? Tror inte det..
Eller jo! Att jag ska kolla på andra avenyn nu. Tack gud. Godnatt puss

OCH FÖRRESTEN, så fyller ju kussen år idag också!
Så grattis Jocke, 17 år!

Matfors, godis & mys

Ni måste väl hålla med om att katter är det absolut finaste djuret som finns? Iaf min lilla figge. Han är kanske världens finaste och mysigaste. Han är som en människa med hår och fyra ben. Jämt när jag sitter vid datorn så kommer han och hoppar upp i knät och förut bar jag han till sängen tre gånger men han kom tillbaka varje gång. Och nu ligger han här framför mig på skrivbordet. Och han är smart också. Jag har lärt honom att göra high five. När jag sträcker fram handflatan så slår han med tassen på den! MEHE.

Nog om det, har kommit hem från matfors nu. Jag, anna, sandra och emma käkade på spice, sedan drog vi till parken och lekte och åt godis. Perfekt söndag med mina favoriter.

Imorgon är det måndag och ny vecka. Blir dock en kort vecka, måndag tisdag och onsdag. Sedan är det lov i några dagar. Sista april är det ju också. Och kussen kommer ner. Det börjar lukta en mysig vecka!

Nu ska jag städa lite för att göra min mor glad som snart kommer hem. ÄNTLIGEN!
Puss

Beat your heart out

Alltså det är inte ens kul med att göra designer längre..Eller jo det är det! Men man blir ju så less på dom fort, och gör därför hela tiden nya. Hur kul är det då?!

Jag och anna hade en sjukt mysig kväll igår iaf, vi och moppen! Kom på världens finaste sång också, i brist på något att göra. När vi åkte hem så upptäckte vi en ny helt värld också. Bakom backen,mehe.
Och nu fick jag beskedet om att vi ska ta moppen till matfors för att hänga med emma och sandra.
Kanske dags att klä på sig då!

Hörs, puss


image130

Hos familjen Johansson 2

Vi är vakna och sitter i soffan och "pluggar". Ne då vi har faktiskt pluggat. Kanske inte så mycket som vi hoppades på, men lite i alla fall.
Var sjukt trött igår; så vi somnade ganska tidigt! Har införskaffat mig en liten repa på mobilen också som jag mår sjukt dåligt över.

Skrev det där förut, men såklart så sparades det inte. Men är fortfarande hos anna, ska snart skjutsa henne till stan med mååppen. Kan bli kul.

Så vi hörs väl senare, herå.

Hos familjen Johansson

Och anna ignorerar mig, buhu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det blev i alla fall lite ändrade planer idag. Först var planen att anna skulle ta moppen till mig ikväll och vi skulle plugga. Men anna är sjuk så det fick hon inte. Så därför ändrade vi planen lite. Jag åkte till henne, enkelt & smart! Så här är jag och här kommer jag spendera min kväll och natt. Vi har just sett på talang, så ska det låta, vafan e mitt band och berg flyttar in. HEHE, ni undrar säkert hur vi kan med allt? hemligt, säger jag bara!
OCH FÖRRESTEN, OFTA VI KOMMER PLUGGA DÅ. SÅ SÄGER VI JÄMT!

Och bara så ni vet så saknar jag min mamma så mycket att det gör ont i hjärtat.
Nu ska jag gå och dö för anna iggar mig.....mehe?


image127image128

Wanna tell you a secret

Var hemma idag också, men mår mycket bättre nu så imorgon ska jag på skolan. Äntligen fredag... Och den här veckan har ju gått ganska snabbt kan man säga då jag har vart ledig en dag, gått en, och vart sjuk 2 dagar.
Och nästa vecka går vi bara måndag, tisdag och halva onsdag, skönt.

Men som sagt så är det ju fredag imorgon, och veckan är på väg mot sitt slut. Den här veckan har jag ändå hunnit med ganska mycket, trots att jag vart sjuk Har varit i stockholm, klarat av ett till nationellt prov, blivit sjuk, tvättat figge som verkligen inte gillade det, njutit i solen.. osv osv.
På tal om figge så har jag lärt mig att han inte är långsur i alla fall.. mehe.

Och på tal om katter, så har jag knäppt nya bilder på de små kattungarna!

2 veckor gamla!

Vad jag bryr mig om nu..

Hela dan har mina tankar dragits hit, men orken har inte funnits. Förrän nu.
Har inte fått några bilder än från stockholm, men det kommer, det kommer..

Har vart hemma idag också, där fick man för att man köade i 9 timmar till håkan i lördags, med alldeles för lite kläder. Men det var det verkligen värt. Dessutom verkar det som att det var varmaste dan på hela veckan i dag, och jag har legat inne och sovit?! Buhu för det.

Det är mycket som väntar och det känns helt underbart. Hoppas bara att vi planerar in en ny stockholmsresa snart, för allt var perfekt. Som det ska vara.

Älskar livet, min fina familj, mina underbara vänner och till och med min förkylning (pyttelite, bara för att den uppstod av en god sak)
Pusssss

Stockholm, Håkan & shopping

Ja nu är vi hemma. Igår kom vi hem egentligen, och nu sitter jag på skolan.
Men stockholm var helt underbart. Allt var perfekt & bättre än förväntat. Håkan var grym, min älskling, vandrarhemmet var världens mysigaste, shoppingen var kung & tjejerna är bäst! Vi sitter redan och planerar in en ny stockholmsresa.

Uppdatering om dagarna kommer senare, då jag fått alla bilder.
Det är i alla fall sjukt skönt att vara hemma nu. Höll på dö när jag såg mina små fina kattungar igår, alla har öppnat ögonen :D Och mamma saknar jag sjukt mycket för hon kommer hem nästa söndag, sämst.

Men nu ska anna få massera mig, har näthandel, meheee.
Efter skolan drar jag och anna hem till mig och tar en promenad och solar! Puss


Fan vilken tönt anna är,nu vill hon inte!!!!!!! HATA HENNE, meheee?

Stockholm

Imorgon är det dags!
Då drar anna, amanda, malin, sandra, emma och jag till stockholm för håkan och shopping!
Kommer bli kanonkul men..

jag började packa för en timma sedan och var så stressad så jag ville dö. Nu är jag klar men har ändå en klump i magen, kommer ha glömt hälften av sakerna.Men som sagt, stockholm imorgon, till måndag! Kommer bli så grymt kul, så länge vi längtat efter det här!
Tåget går 06.13, kanske borde sova nu...

Uppdatering från stockholm blir det, puss!

image122

Hurricane Gilbert

Nu ligger jag i sängen och måste verkligen verkligen sova. Jag är trött och ska upp imorgon för att klara av en hel skoldag. Vilket jag inte kommer göra galant eftersom jag endast kommer få ungefär 6 timmar och 45 minuter sömn nu. Men vad gör det om hundra år?

Så, godnatt! Puss
Och vem tror på evig kärlek nu? ja vem tror på den nu?

Det kommer kanke inte alltid vara vi två

Hur mycket får man längta egentligen?! Sitter och peppar med låtarna här i min ensamhet nu.
Dagen har varit fin, soligt och underbart. Nationella på förmiddagen som gick helt okej! Sedan käk på stan och efter det boxning på idrotten. Fyfan vad jobbigt det var.

Åkte till mig efter skolan med anna, vi kollade på film och sedan kom carro ner och umgicks ett tag :)
Nu sitter figge och slår på musen (på datorn) vilken är mycket irritirande.

Imorgon är det den efterlängtade fredagen! Imorgonkväll kan vi tänka "om några timmar åker vi!" yeah.
Nu ska jag greja lite, puss

Möt mig där båtarna rullar ut senare idag

En till positiv sak är att vi börjar 10 imorn! Kvart i förresten. Men det innebär ju att man kan vara uppe lite längre idag eftersom man ändå får sova lite längre imorgon. Så just därför, så är jag trött NU.

Rummet är städat, tvättkläder är bestämda och lista är gjord. Se vad jag kan. Nu återstår problem med tröjan. Mitt humör är nog ganska bra nu och inte lika dåligt som förut. Jag är mest trött.

Imorgon är det torsdag alltså.. 10-2, skönt! Nationella och sedan boxning på idrotten. Lunch med tjejerna där emellan också. Kan bli en bra torsdag.

Nu faller ögonlocken ihop, godnatt puss!


Cypern

Rummet är stökigt, kläder överallt, tröjan som vi fick idag blev jag jättemissnöjd med, har inte tagit fram kläder för tvätt, har INGEN koll på något och är på uruselt humör!!!!!! Sämst.


Och imorgon har vi nationella i engelska.




Åh, rädda mig. Det enda bra idag är att vi nu har bokat resan till cypern, fig tree bay, den 15 augusti. åhhh vad jag längtar! 16 veckor kvar. 8 till skolavslutningen.

Nu ska jag rycka upp mig och göra lite nytta. Puss


Små små små små kissarna..

Åh dom är så fina. Hur ska vi kunna göra oss av med dom här små liven?


image117

Kärlek har svikit mig allt för många gånger



Nu är jag pigg. Dåligt. Jag är orolig över att det kommer ta ett tag för mig att somna i natt.
Sitter fortfarande och lyssnar på håkans låtar. Han är underbar!

Känns på något sätt att det är massa att göra i veckan:
Plugg, tvätta och packa inför sthlm (stort projekt, vad fan ska jag ha med för kläder?),
åka och handla inför sthlm, nationellt prov i engelska. Och se där, när jag skrev upp det verkade det inte vara så mycket helt plötsligt.
Bara för att vara duktig kanske jag borde börja med att välja lite kläder som måste tvättas, eller kanske plugga? Eller så kanske jag bara sitter kvar här och njuter av hans vackra röst? Låter som en bra idé. Kommer förmodligen ha helt natten på mig till annat viktigt.

Puss

image113



Allt e så enkelt när man börjar

Dagens bästa: Vi har hittat ett jättefint ställe på cypern 15/8 som vi förmodligen bokar nu!
Dagens sämsta: Har sovit i 2 timmar nu, FAN.

Som sagt, cypern! Hittat ett skitfint ställe, hoppas vi bokar det nu så det är klart. jag, m&p och anna, MYS.
Och varför sov jag för?!?!?? Fan vad jag ångrar mig nu =(
Sitter i alla fall och peppar håkans alla låtar nu, fan vad jag längtar! 4 dagar nu.

Nu ska jag ta mig nåt käk, huungrig. Puss
förresten, det var ju jättefint väder idag också, underbart. Firade med fika på torget med tjejerna. puss igen

Can't breathe with no air

En skoldag avklarad och äntligen en dag närmare stockholm och hh! Dagen har runnit på och jag & anna var så grymma idag så vi stannade på ist-tiden och gjorde det mesta av det vi missade förra veckan. Känns riktigt skönt.
Efter så blev det en sväng på stan och träffade sandra och malin, sedan for vi hem till anna, där jag är nu.
Sitter på hennes badrumsgolv i handduk och har nyss duschat, mehe. Vi färgar håret på henne, jag är så snäll och gör det!

Jag är trött....alldeles för trött. Tror att det finns en stor chans att jag somnar i hennes säng snart.
Äsch nu ska jag dra mig, puss



One night to be confused

Igår vaknade jag halv 10, och tyckte det var chockerande. Idag vaknade jag halv 8.
Vad är det för fel på mig?!
Har kollat på 27 dresses, Coyote Ugly och min bäste väns bröllop med mamma idag. Sedan for jag ner till anna och umgicks. Riktigt mys

När jag satte mig så kändes det som att jag hade hundra grejer att skriva, nu kommer jag inte på en enda.
Bara att vi peppar sönder inför lördag nu, det kommer bli grymt! Riktigt peppad alltså..

Ja det blir väl se klart på andra avenyn nu, sedan hoppar jag nog i säng. Imorgon är det skola.
Puss



José Gonzáles - heartbeats
The Kooks - matchbox
och självklart,
bon iver - skinny love
bästa just nu!

I'm the worrying kind

God kväll.. eller natt, men det blir ju fel om jag säger god natt?
Hemma är jag i alla fall, har egentligen vart det ett tag nu. Vistelsen i östersund var inte nå speciell, jag drack lite ramlösa och kollade på lite presentöppning. Sedan åkte vi hem igen efter ett stopp hos m&m.

Jag och mamma började kolla på 27 dresses nu ikväll, men mamma blev trött och la sig.
Och här sitter jag, funderar på att sova kanske?

Just det! Förut kom anna och hennes pappa och kastade snöbollar på mitt fönster, jag höll på göra i brallan. Jag menar, det var bara fredrik och mamma hemma. Fredrik såg jag för han satt utanför mitt rum. Mamma skulle väl aldrig göra det? Hur som helst så kom dom in och tittade på kattungarna och jag är helt säker på att dom dog för en stund. Underbara är vad dom är. Kattungarna alltså. Eller iofs så är anna och anders det också! mehe.

Sängen nu, puss

If I told you my secret, would you swear to keep it?

God morgon!
Här sitter jag skitpigg trots att jag gick och la mig ganska sent. Och chockerande men sant, så har jag varit vaken sen halv 10! Hade en hopplös katt som hoppade på mina fötter. Snart blir han en mössa. Skoja=) Älskar han.

Ja, nu har mamma tvingat mig att följa med till östersund också, allt för dig! Åker vid 2 och blir väl där nån timma eller två, så jag kommer nog hem på kvällskvisten.

Ja, det var min dag! Hoppas ni får en bra dag. Puss

You are spinning my head around

Jag är verkligen hur pigg som helst, så här bjuder jag på en lista.


Dagens humör: PIGG
Dagens frisyr: satte upp en slarvig knut som visade sig bli den finaste nånsin!
Dagens klädsel: mjukisar och en tisha. SKOJA hahahah ett linne (internskämt 8)) 
Dagens händelse: ena kattungen hade ramlat ur och låg och kröp på golvet 
Dagens låt: graham nash - simple man
Dagens planer: men det här vart konstigt, det är ju natt. ja men sova då
Dagens vill ha: sommar och nästa helg
Dagens saknad: HAR INTE TRÄFFAT ANNA PÅ HELA VECKAN. saknar alla tjejer
Dagens drog: äppelbitar
Dagens finaste: kattungarna
Dagens måste: sova
Dagens mat: pizza
Dagens köp: ingenting
Dagens kärlek: kattungarna
Dagens bästa: tjuvlyssnat.se
Dagens sämsta: att jag är pigg
Dagens kommentar: don't know

Helt plötsligt så blev jag jättetrött. Knepigt.
Kanske ska ta med mig figge upp och sova då.
Haha nu kom jag på dagens roligaste, Anna lurade mig att det stod en älg utanför hennes fönster, haha och jag gick på det? Men vadå? Varför skulle jag inte göra det?=) dumma anna.

Godnatt bloggen, puss

Living in your precious memory

Ändring på designen igen, har man tråkigt så har man!
Ligger just nu med figge över mina armar samtidigt som jag skriver, han är tokigt kelsjuk.

Min fredag har inte vart så speciell, har handlat med mamma och sedan käkade vi pizza. Började kolla på coyote ugly, men avbröt för Så ska det låta, hähä. Och nu sitter jag här i fåtöljen!

Imorgon funderar jag på att kanske följa med m&p till östersund ändå, i några timmar. Har väl ändå inge bättre för mig.


Förresten, 1 vecka och några timmar kvar tills vi åker! PEPPA TJEJER
gud vad jag känner mig ensam förresten. De enda människorna jag har träffat den här veckan är mamma, pappa och fredrik.

Puss

Crosses all over the boulevard

Nu är äntligen mamma hem, som jag har längtat efter henne!
Trött är jag också.. har inte blivit mycket sömn varken i natt eller idag.
Och på 2 dygn har jag hunnit kolla på 4 filmer. 27 dresses, Djävulen bär Prada, Skruva den som Beckham och I now pronounce you Chuck and Larry. Riktigt bra filmer allihopa.

Så.. snart ska jag väl lägga mig. Imorgon är det fredag, skönt. Även fast jag inte vart i skolan på hela veckan.. Men helgen är alltid skön!

Nu väntar sängen.. puss

I just wanna hold you, don't wanna hold you down

Åhh vad jag är kär i dessa små kattungar. Dom är det finaste jag någonsin skådat!
Så fort grållan går därifrån så skriker dom så gulligt att man bara vill ta upp dom och stoppa dom innanför tröjan och sitta och vagga dom!!! Haha.

Mår mycket sämre nu också, låg hela dagen igår och i natt så sov jag nästan inget alls. Jag låg på helspänn och lyssnade till varenda liten pip dom gjorde, haha. Så jag är ganska trött nu.
Väntar på att mamma ska komma hem!

Nu ska vi gosas lite, puss


Blablablabla

Mmm nu har kattungarna kommit... Det var det.











SKOJA, JAG ÄR AAAASGLAD, DOM ÄR VÄRLDENS FINASTE OCH SER UT SOM SMÅ RÅTTOR OCH JAG VILL BARA HÅLLA I DOM OCH LÄGGA DOM I MIN SÄNG OCH ÄLSKA DOM HELA LIVET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Så känner jag mig verkligen. Det känns som jag själv har fött dom, att det är mina egna barn. Om det ändå vore så.. hähä.
Nu ligger jag stolt och kollar på mamma katt och 4 små blinda söta kattungar.
Och figge sitter och slickar henne, åhh vad fint. Det här kommer jag leva på länge!
Bilder har tagits och jag lägger ut dom senare..

Nu ska jag sova, mår tyvärr sämre och är alldeles för hängig. Inge bra alls.
Hörs sen, puss

Om ödet får bestämma

Serendipity, om ödet får bestämma, är helt klart en av de bästa filmerna som gjorts.
Den är så mysig. Och alla ni som sett den måste ju hålla med mig om det får en verkligen att lägga ner en extra tanken på "ödet". Men egentligen, hur kul är det att veta att varenda liten grej som man gör, egentligen är planerad?
På ett sätt blir jag deprimerad av det, men ändå så blir jag facinerad.

Sitter i alla fall här med en sovandes figge i knät och funderar på att själv gå och lägga mig.
Imorgon kommer mamma hem! Puss




- "varför ligger jag här egentligen?"
- "för att du inte vill ligga någon annanstans"


I'm not gonna write you a lovesong

Fan vad less jag blir.... Efter en hel dag på soffan så kom jag på att jag skulle gå upp och spela guitar hero, blev skitglad och nästan hoppade upp ur soffan. När jag kommer upp ser jag att min kära bror har tagit med sig xboxet för att han jobbar natt... Åhhhhhh! Blev verkligen besviken.... haha.

Jag mår inge bra, kan inte någon tycka synd om mig?!
Bara lite.
Jag ångrar det jag skrev i förra inlägget, det är inte alls gött o vara sjuk.

Jag vill ha glass!
eller en slush.. mm

Sjuuk

Jag hade rätt. Figge var så sjukt jävla busig i natt, så pappa fick ett mindre (stort) utbrott.
Efter kastreringen så måste han ha fått tillbaka kattungekänslorna, för han beter sig som en!
Undra om det går? hmm..

Sov till 1, mådde inge bra alls, så det blev soffan direkt där jag fortfarande ligger.
Ibland är det allt gött och vara sjuk.
Nu kom pappa hem med mat också, mmm.
Hörs sen, puss

And it will all get better in time

Jag sov ju trots allt till klockan 3 idag, så ni tror väl inte att jag sover nu?
Rätt. Ligger i soffan med en sovandes figge på magen. Han har sovit i stort sett hela dagen, här på min mage.
Jag vet någon som kommer vara busig i natt....

Imorgon blir jag också hemma, för jag mår nämligen sämre. Kanske min önskan håller på gå i uppfyllelse?=)
Äsch, sånt ska man kanske inte skoja om. Jag kanske blir riktigt riktigt sjuk nu..
Men halsfluss kan jag inte få. Eftersom jag har tagit bort halsmandlarna. Lybb mig.

Optimistisk som jag är så måste jag skriva upp lite grejer som jag ser fram emot!
Håkan i sthlm, 19/4 - hur mycket får man längta egentligen?
Kattungarna - haha skratta om ni vill, vet ni hur länge jag längtat efter dom små liven?!
Norge i början på maj - hälsa på johantoan, mysigt. Jag har alltid velat bila dit.
Sommarlovet och dess innehåll- varför skulle man inte se fram emot det? moppen, klipporna i b-sand, tjejerna, SOL, bad, mmm jag kan hålla på hela natten
Håkan på gf - jag går EN dag endast för den mannen!
Yran - ja, jag lägger faktiskt hellre pengarna på 3dagars på yran än på gf, det är sant..
Grekland med anna, augusti - hur grymt kommer inte det bli?!


Undra om jag ska förflytta mig till sängen för att ligga lite skönare?
Det tål att tänkas på.
Puss



Clear my head with all the thoughts of you

Jaha, ny header har jag pillat ihop också. Det är ganska konstigt hur less man kan bli på en header. Vissa dagar var det t o m så att jag undvek att kolla på bloggen bara för att jag hatade min dåvarande header.

Idag är jag hemma. Jag mår inge bra alls, har så sjukt ont i halsen och en huvudvärk som är värd att dö för nästan.
Så jag sitter och håller tummarna nu om att den här förkylningen ska blomma ut helt, 39 graders feber och hela köret, för då vet jag att jag inte kommer bli sjuk nästa vecka. Eftersom vi ska till stockholm då.
Så ni kan ju hålla en tumme för mig.

Jag sov ända till 3 idag så jag har nog inte så mycket att berätta. Enkelt.
och det har snöat hela dagen. Jävla skitväder. Hata

Oj! Klockan är redan 9, det visste jag inte. Nu ska jag i alla fall gosa med figge och kolla på tv.
Puss

här var hon allt bra liten
image107

My heart said "follow through"

Undra när man slutar känner något alls? För allt, menar jag.
Det är egentligen så mycket jag bara vill skriva här, men jag tror att det antingen kommer missuppfattas eller bara bli fel. Och då kommer jag känna att jag vill förklara mig.

Jag skulle vilja skriva allt jag känner här. Utan att känna att jag behöver förklara mig.

Badet var kung och väldigt uppfriskande för en trött kropp som min.
Och ikväll ska jag se aa, sen ska jag sova tidigt. Jag har en hel skolvecka framför mig. Puss

min lilla farbror
image103

Just remeber when the dream appears

Och så på bara en minut var söndagen planerad. Jag och anna drar och badar i njurunda alldeles strax.
Perfekt grej att göra på en söndag. Mysigt.

Jag är i alla fall utvilad och pigg nu. Man kan ju säga att jag tog igen alla förlorade timmar sömn i veckan, när jag sov till 2 igår. Det var fint väder när jag vaknade också, våren är på väg och det är så jävla skönt!

Nästa helg åker jag till östersund, för att fira en släkting. Och helgen efter det så drar vi till stockholm, balle vad jag längtar!
Nu väntar njurunda, puss

the kooks
image102

You know I just don't care

d ö d.
Det är jag nu. Så trött. Trots att jag sov till klockan 2.
Men som sagt så var vi ut ikväll. Först hos sandra med brudarna och sedan vidare till oscar. Kvällen var helt okej, spenderad med dom bästa!
Snart blir det i alla fall sängen för mig, så trött som jag är.
Har inget planerat inför morgondagen, så jag får se vad söndagen bjuder på.

Godnatt, puss

We're gonna walk all over your cars

Solen tittar fortfarande fram och jag njuter!
Sitter här färdigfixad och allt, väntar på mamma som ska skjutsa mig och anna till sb!
Trots att jag vaknade så sent så har jag hunnit gjort allt jag skulle göra idag, positivt.

Så nu ser jag fram mot en trevlig kväll, vilket jag tror vi kommer få!
Ha en bra lördagkväll. Puss

Don't take what you don't need from me

Jag följde verkligen inte med anna och sandra imorse, sorry tjejer! Märkte inte ens att dom gick.
Halv 11 vaknade jag av att katten skrek så jag trodde att han höll på dö, men när jag gick ner så visade det sig att han bara var lite ensam. Då gick jag upp och sov igen och vaknade inte förrän anna ringde, klockan 2.
Då fick jag lite dåligt samvete.
Natten slutade i alla fall med att vi följde med a&j en bit på vägen när de skulle hem.
Somnade runt halv 5.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, och greja lite. Senare drar jag till sandra först för att sedan gå till hemlig destination. Förresten, så är det ganska fint väder idag, mysigt!
 Vi hörs bloggen... puss

image101


Lördag..

Japp då var det redan lördag. Jag som inte ens fattat att det varit fredag än.
Har varit på skolan idag, skoldagen har gått snabbt medans eftermiddagen har gått otroligt långsamt.
Anna och sandra kom hit vid 7, då gjorde vi mat och myste på! Vid elva kom andreas och jonas, boysen från allsta-hooden, HAHA. så nu sitter vi här i mitt vardagsrum.

Imorgon kanske jag följer med anna och sandra när dom har match med småtjejerna, får se hur trött jag är.
På kvällen ska det bli riktigt trevligt i alla fall.

Nu ska jag gå, puss


Danny Malone

Jag kommer tyvärr inte i säng förrän nu! Men vad gör det?=)
Trött på morgonen är man även om man lägger sig 10. Smart.

NU är det godnatt!

image100

Wishing all day that i could clear my head..

Bloggen. Verkligen inte prio ett. Men vad gör det egentligen?
Idag är det torsdag, alltså fredag imorgon och den här veckan har gått så snabbt så det är sjukt. Skönt såklart!
Så nu är det ungefär 2 veckor kvar till stockholm och håkan, underbart!

Idag har jag, anna och sandra varit och badat på sporthallen igen, så mysigt ju!
Jag har gått mycket idag också, så mina fötter ömmar en aning, efter en hel dag i klackeskor.
Men egentligen, vem bryr sig?
Jag är nog lite deppig och jag tror att det är för att jag saknar mamma så mycket!! Puss!

Imorgon ska jag mysa med mina älsklingar i alla fall, m&p åker till bollnäs så dom sällskapar mig under kvällen och natten. Om ni inte förstod det så är anna och sandra mina älsklingar! he-he.

Nu ska jag käka toast, sedan sova. Fast jag borde inte äta innan jag ska sova, för då kommer jag inte vara hungrig imorgonbitti. Men jag är hungrig, så toast blir det. Godnatt puss

Oh Horatio, please don't go

Jag är så glad att jag inte sov något när jag kom hem från skolan idag, för det innebär att jag är trött NU!
Bara längtar efter att få lägga mig i skönaste sängen någonsin, min alltså, och få stänga ögonen och somna, mmmm, det är livet!

Jag är i alla fall glad att jag klev upp i morse, trots en regning dag, så har dagen varit bra.
För första gången har jag idag rensat en kattlåda. Det var så äckligt så jag nästan spydde, men skitsamma jag har i alla fall gjort det nu.

Imorgon är det torsdag, snart helg alltså. Sjukt skönt. Efter skolan så ska jag bada med tjejerna, och gissa? Jag har packat bikinin nu :) Och jag måste ställa påminnelse på mobilen att jag måste påminna anna om det imorgon! Det får jag inte glömma..

Men, som sagt, jag är trött, så jag ska sova nu, ska bli pinsamt skönt.
Imorgon, då hörs vi, puss
ps. inga kattungarna än!!!!!!!! jag dör snart.


image99

Cause you are my heaven

Jag glömde säga det förut. Idag var världens mysigaste dag. Och inte nog med det, det var årets första riktigt vårdag här. Det var så sjuukt varmt, så på lunchen satt vi och glassade i hamnen, mmm. Vi bara koste, hahaha.

Lilla grållan är på g nu också, hela kvällen har hon betett sig konstigt och bara legat så det är nära nu.
Ganska kul om hon föder dom idag, eftersom jag har aprillat alla att hon gjorde det idag, hahaha!

Nu ska jag kolla på lite tv. Puss



Nångång måste du förlora igen

Även fast jag inte alls känt prioriterat min blogg nu på ett tag, så kändes det jävligt jobbigt de här 2 dagarna då sidan legat nere.. Det är sant.

Sitter på skolan nu och för att göra det här väldigt kort:
Lördagkväll var jättemysig med de bästa. Söndag, vaknade upp hos anna och var sedan hemma resten av dagen. Måndag, första skoldagen, kändes skönt efter ett långt lov, eftermiddagen var jag med anna, vi badade. Och nu tisdag, här sitter jag på skolan. 1 april, och jag har lycakts lura några stycken, det är det roligaste jag vet.

Idag skulle jag bada med malin och sandra, men jag är så jävla dum i huvudet så jag glömde mina badkläder,SÄMST. Jag har tjatat om det här jävla badet sen i fredags.

Efter skolan ska jag hem, vaka lite över min katt som snart får kattungar. Jag har väntat alldeles för länge nu så jag kommer nog trycka lite extra på hennes mage bara för att skynda på det hela litegrann.
Skoja bara. Kanske.....

Jag kommer uppdatera med bilder, inte nu. Senare.
Puss

RSS 2.0