Och ändå, Hurricane

Mitt största problem är inte längre hur vi skulle matcha tiderna mellan bad och grillning idag, för vi tar badet imorgon istället. Enkelt. Så nu är mitt största problem vad jag ska ha på mig ikväll.. Är inte livet underbart?!

Snart drar jag ner till anna för att fixa mig, det blir fint.
Vi hörs nog imorgon, vänner. Puss!


balle, jag höll på lägga upp de gamla goda bilderna, men så krånglar blogg.se.
Skitsamma, imorgon får ni mer bilder. Jag älskar bilderna så mycket att jag får ont. Puss.




natten vi kysste all skit vi gått igenom här, adjö

Nån gång måste du förlora igen

Håkan Hellström är den underbaraste jag vet, mmmm vad jag gillar han! Pusspusspusspuss.

Dagen började med en trött mig, jag var så äckligt jobbigt, sjuuuukt trött. Åkte in till stan klockan 1 och fikade med älsklingarna minus emma, vi planerade stockholm och mööös. Efter det fixade jag och mamma min efterlängtade mobil, PUSS VAD JAG ÄLSKAR DEN.
Åkte hem och fick ett samtal om let's dance hos emmas farmor, hetsåt och tog 20 över 7 bussen till matfors, där jag möttes upp av världens segaste tjejer, anna och sandra. Puss på dom ändå. Myste hos världens coolaste farmor och alla som alla så var vi jag, anna, sandra, amanda, emma och hennes kompis hanna.
Klockan 11 stack jag, anna och sandra till sandra och skrev av håkans alla texter, JAG OCH ANNA ÄR DOM ROLIGASTE SOM FINNS, OCH SANDRA OCKSÅ MEN DET VET HON INTE ÄN, hahaaaaaaaaaa.

Imorgon blir det en riktig mysdag, först ska jag bada med sandra och anna, det var bara sååå kul så vi måste göra det igen och på kvällen är vi bortbjudna till malins pöjk acke där det ska grillas. Ska bli skitmysigt.

Jag äääälskar livet, mitt största problem i nuläget är hur vi ska matcha tiderna imorn.
PUSS PÅ LIVET, PUSS PÅ MINA BÄSTA TJEJER, PUSS PÅ MIN FAMILJ, PUSS PÅ LIVET IGEN OCH PUSS PÅ DIG!

godnatt / droger & alkohol

Watch it now, here it comes

Äntligen hemma i mitt stora fina rum på Allstavägen i Sundsvall.
Konstigt nog så hade jag sån jävulsk hemlängtan när jag kom till Östersund.

Tog tåget 11.22 hem och mamma och en groggy figge mötte mig på stationen.
Jag åkte hem för att sedan ta 15.15 bussen till stan med Anna och Sandra, dom pinglorna. Vi åkte till sporthallsbadet och badade, i TRE TIMMAR. Det var det mysigaste jag gjort på länge. Sedan stack vi hit och spelade guitar hero. Nu har båda åkt hem och jag sitter här, helt slut i kroppen och ska snart sova.

Igår slog jag omkull två glas med gitarren till guitar hero.
Idag slog jag sandra i huvudet med den.
Jag råkade båda gångerna. Hur roligt är inte det?

Imorgon ska vi fika och planera stockholm, sedan ska jag hämta min nya mobil, jag har bestämt mig för en annan nu. Helgen är så jävla oplanerad som den kan bli, trots att det känns som vi har hundra olika alternativ.
Nu blir det verkligen verkligen verkligen sängen för mig, PUSS

I'll fly like a paper get high like planes

Wishing all day that I could clear my head....


Anna tjatade lite på mig idag angående min blogg, jag tog nog åt mig lite. Eftersom jag sitter här.
Idag har jag:
 -Skrattat åt:
Jim: Men en kebabtallrik då, ska vi käka de?
Jag: Men då måste vi in till stan.
Jim: Neeee.
Jag: Nehe, vart ska vi köpa det då?
Jim: Hemköp.
Jag: ?
Jim: NEJ JAG MENADE KÖP HEM.
- Ätit en hel subwaymacka och blev illamående.
- Kollat på gamla Andra Avenyn avsnitt.
- Gått till Statoil och tillbaka.
- Haft hemlängtan.
- Kommit fram till att den här dagen knappast var värd 160 kronor.

Imorgon ska jag hem 11.22. Då ska jag pussa på figge som blir kastrerad imorgon, puss. Sedan ska jag leka med min bästa vän Anna, puss.
Och nu ska jag sova, godnatt puss



No you hang up kinda love

Kass uppdatering, jag vet. Men jag har tappat suget. Enkelt.
Drar till Östersund imorgon i alla fall. Jag återkommer nog om ett tag.
Hejdå

In the sunlight

So it's goodnight, things go wrong, but it's alright
We're all just passin' through here, at the speed of light

I'm shaking, shaking now

Hola!
Idag är jag skitglaaad...  På nåt sätt =)
For som sagt på stan med anna idag, köpte en sjal, jeans också så köpte vi 6 nagellack tillsammans, haha. Alltid bra att ha. Åkte hem och myste med ludvig och vilgot som var här.
Anna har åkt hem och ikväll blir det nog inte mycket alls, äta gott och börja på vårat nya pussel som mamma köpte idag, haha.


Ni har väl inte missat att skinny love är en av de bästa låtarna som finns? Älska.
Mat nu, puss



You wanna kill some time?

Jaha.... här sitter jag. Har inte skrivit på... 3 dagar, va? I söndagskväll när anna var här, så blev jag sjuk. Magsjuka. Så det var inte av pusslet jag fick ont i magen. Måndag, tisdag och idag har jag legat hemma. Men jag mår bra nu, vilket är bra, eftersom jag har lov nu.
Mamma och jag köpte ett eget pussel i måndags, 1500 bitar, började på måndageftermiddag och blev klara ikväll, nu. Nästan, endast några bitar som är kvar, som vi inte orkade.
Har inte så mycket att berätta om de här 3 dagarna. Jag har världens finaste och gosigaste katter. Och jag längtar ihjäl mig tills hon får kattungarna.

Just det, hur kunde jag glömma? Johan har kommit hem också, från Norge. Jag lyckades fånga det OTROLIGA ögonblicket.. Då Johan ligger och gosar med figge. That's BIG. På tal om figge så ligger han här bredvid mig nu, och gosar och vi ska sova nu, tror jag.
Ska på stan med anna imorgon, på förmiddagen och sedan ska jag och mamma åka och köpa nytt pussel. Nördar? Lite kanske.

Imorgon ska jag lägga in bilder, jag orkar inte hämta kameran. Imorgon.
Godnatt puss

Anna är ett pussel

Nej det är hon inte. Det jag ville komma fram till var att jag är med anna och hon hade med sig ett pussel, på 1000 bitar som vi började lägga förut, jag anna och mamma, till slut så fick jag så ont i magen så jag ville inte vara med längre... När de lagt hela ramen, ja nästan då, så märkte vi att det fattades EN pusselbit. Skit.

Förut var vi och promenixade duktiga som vi är. Och snart ska vi kika på andra avenyn. Mmmm, jag har längtat!
Och imorgon är det skola, godnatt puss

image88

Is it too late to remind you how we were?

Åter igen söndag.. Förra söndagen hade jag inget problem med, och inte denna heller eftersom jag sitter här och vet att tre dagar, måndag tisdag och onsdag, behöver jag kliva upp tidigt för att pallra mig till skolan. Men efter det så har jag lov i hela 11 dagar. Mmmm, längtar.

Så helgen.. Jag har inte dött och återuppstått eller något sånt, jag har helt enkelt inte haft någon lust att blogga.
I lördags så vaknade jag av en katt i nyllet, figge, vi har döpt om honom nu hähä. Åkte med pappa till stan och birsta och fixade lite ärenden och på kvällen så var jag och mamma hos ludde och vilgot och hjälpte malin. Senare så tittade vi på melodifestivalen. Vilken skam.. Det enda jag har att säga. Och självklart var ju björn bra.
Och dagen till ära så har jag städat, hela dagen känns det som. Mitt rum alltså, har verkligen städat varenda liten vrå och litet utrymme i hela rummet.

Ikväll sover anna här, vi ska promenixa, plugga och titta på andra avenyn. Hon lite av utnyttjar mig nu när hon inte har internet! men det gör inget, för det gillar jag.

you could be happy
puss



Lilla grållan..

Och hur kunde jag glömma? Från och med i onsdags så bor grållan och tönten här hos oss, och en riktigt viktig sak som jag glömt att nämna är att igår så upptäckte vi att hon är GRAVID. Eller dräktig, skitsamma. Underbara lilla grållan. Ni vet väl hur länge jag tjatat om dessa satans kattungar och snart har jag flera stycken alldeles för mig själv. Vi ska ju dock ge bort alla, men dom är mina i tre månader i alla fall.
Ville dela med mig min glädje! Och hör och häpna... ska sova nu. Är trött.
puss

Wishing all day...

Så, den efterlängtade fredagen. Dagen har varit onödigt lång och jobbig, lite av en dödag. Vi hade lite roliga lekar på engelskan och sedan webbdesign och då blev jag klar med min hemsida och vi fick sluta klockan 2.
Åkte till matfors och hjälpte anna och sandra med att knäppa kort. Sedan vidare till stan och firade utter på biteline. Det var inte alls gott, men trevligt sällskap. Dock så blev anna sjuk och jag känner mig inte alls kry heller och hade lite mammalängtan så vi for hem tidigare. Och här är jag.
Och vad jag gör här, precis nu vet ni nog innerst inne... Just det, lyssnar på baby bleu.
Och därför måste jag dela med den, den är grym
Och jag ska väl självklart tacka min bror johan, som är så grym och hittar den och visar den för mig.



Baby bleu

Kan lyssna på den om och om och om igen. Underbar låt..

För tillfället sitter jag med myskatten nu. Tycker det är så jobbigt när jag skriver om honom för jag vet inte riktigt vad jag ska kalla honom, EFTERSOM min bror har döpt han till DARTH VADER. haha. tönten får bli bra, för han ser ut som en liten tönt... Har legat och sovit nu i nån timma eller två, och han är så kelsjuk så han skrek så fort jag gick. Så nu ligger han i mitt knä.

Nog om det, ännu en skoldag avklarad och imorgon är det fredag! Engelska och webbdesign alltså..
Grymt skön dag eftersom jag redan har haft mitt tacktal på engelskan, och det var typ bara jag, anna, amanda och isa som gjorde det sist vilket innebär att vi får sitta och lyssna på alla andra, heheee, kan bli kul.
På kvällen ska vi fira utter! Käk på biteline och såå, ska bli riktigt mys. Innan det så ska jag agera fotograf åt sandra och anna som tränar småflickorna. Skoj.
Och på lördag är jag barnvakt åt ludde och sedan blir det ut med brudarna.
Har en trevlig helg att se fram emot.

Nu kommer mamma hem, så nu ska jag pussa på henne! Puss


Don't you want to be relevant?

Inga förväntningar nu.. Sånt är sämst och man blir besviken.
Men jag är glad. Älskar livet. Jag är en riktigt livsnjutare, har jag kommit fram till. Typ.

Har älsklingarna här nu och och dom är världens mysigaste. Dock lite jobbigt eftersom han släpper så jävla mycket hår nu så jag har näsan och munnen full med katthår. Inte mysigt.

Imorgon är det skola. Imorgon är det torsdag. Snart helg alltså.
Jag har gått en dag i skolan den här veckan och längtar redan till helgen. Ganska sjukt.
Fan, vad bortskämd man är egentligen. Vi sitter och klagar över att det är så jobbigt i skolan osv. Tänk barnen i Afrika, de får inte ens i skolan. Och idag så blev jag lite sur för att de aldrig hör av sig om min mobil. Då tänkte jag mig för och var inte sur längre. Äsch, nu ska vi inte vara såna.

Jag är lite trött och tänkte faktiskt sova, ska läsa lite ur min nya bok först. Trevligt.
Godnatt, puss

danny malone - baby bleu

Love don't come so easily

Dagens bästa: Jag var pigg imorse. Och snart ska vi åka och hämta min brorson och brorsdotter. Haha, katterna alltså.
Dagens jobbigaste: Det har blivit ett litet hack på mitt skrivbord, precis där jag har handleden när jag skriver och det gör ont.

Ja, dagen började bra med tanke på att jag var pigg. Tog mig till skolan och gav järnet, helt galet egentligen.
På lunchen fick jag ett skräp i ögat som resulterade i att min lins åkte med i farten och eftersom det var brist på linsvätska på skolan så torkade linsen och pappa fick komma och hämta mig & skjutsa hem mig för att jag skulle kunna sätta i en ny lins. Dagens ros till pappa. Men dagens ros till mamma för att du är DU och jag saknar dig. Puss.

Ja, som sagt så ska vi snart åka och hämta grållan och tönten. Mina älsklingar. Älskar dom från djupet av mitt hjärta. (hehe, kent anna)

Hörs sen, puss
plans and apologies - meetoo


Feeling the moment slip away..

Usch, känner mig deprimerad. Undra varför man får såna här stunder. Orka.
Det enda jag vill just nu är att skolan ringer imorgon klockan 7 och säger att vi är lediga imorgon också, att länsförsäkringar ringer till pappa och säger att jag kan hämta mobilen och att mamma kommer hem med världens finaste kattunge på torsdag. Den enda saken som är mest sannolik är nog det med mobilen, för dom skulle ringa imorgon. Att mamma kommer hem med kattungen på torsdag är nästan lite möjligt faktiskt, men att skolan ringer i morgon klockan 7 är HELT omöjligt. Synd, för jag skulle verkligen vilja ha sovmorgon imorn.....!


Förresten, så vill jag ha helg och påsklov också. Det kommer, men jag vill ha det NU.
Eller så vill jag att mamma ringer och säger åt mig att packa väskorna för vi drar till thailand imorn.
ÅHHH HATA FALSKA FÖRHOPPNINGAR, anna, du fattar.

Måste nog sova, godnatt puss


You know I'm seeing it so clear

Nu har precis anna åkt hem efter 2 dagar här hos mig, skööönt. Skoja, saknar henne redan!
Inatt så kollade vi på juno tills det var en kvart kvar, haha. Var så trötta så vi la oss. Ganska jobbig natt, var så jävla mörkrädd med tanke på gårdagens händelser. Vaknade av en störande anna.

Så idag har vi kollat klart på juno och sedan kikade vi på crazy-beautiful.
Juno: Alla hade sagt att den var så bra och hade därför mycket höga förväntningar men... den var skitbra, men inte mer.
Crazy-beautiful - Har sett den många många gånger och kan se den 100 gånger till. Bäst!

Satt just och läste igenom johans rapport. Han är så rolig! Verkar som det börjar arta sig bra där borta..
Saknar dig kapten!

image82



Donnie Darko

Yep, ska kolla på donnie darko nu, om anna kan slita sig från nåt jävla spel nån gång, som hon envisas med att spela. Eftersom filmen är en skräckis så tror jag absolut inte att vi kommer sova efter det, utan då ska vi kolla på juno. Alla säger att den är bra, så nu är det upp till bevis.

Imorgon, om vi orkar, så ska vi träna! Vi sa så här "vi kliver upp tidigt och åker in och tränar" Men istället kommer det bli: Vaknar sent, hela dagen går och vi tvekar på att åka och träna. Enkelt.

Äsch nu bestämde vi oss för att skita i donnie darko, för juno blev klar nu.
Hoppas den är bra, puss




MARKOOLIO

JUSTE DET, glömde skriva att anna dansade på en scen med markoolio när hon var 12, HAHAHAHHAHAA.

Måndag, en hård dag

Efter en jobbig natts sömn (anna väckte mig hundra gånger då jag somnat, för att jag skulle FNALLA!!!!!), så vaknade vi tilslut imorse. Vi skulle egntligen tagit 10.50 bussen till stan (kom ihåg det) men vaknade 11 och så vart det för sent. 1150 bussen tog vi istället och åkte upp till haga för att hälsa på malin. Bestämmer oss för att köpa med oss dricka från gulan, kommer in och ingen är där. Väntar ett x antal minuter innan en kvinna kommer ut storgråtande och skärrad och berättar att det har varit ett rån. Vi ringer polisen och polisen kommer dit. Allt blir avspärrat, de släpper ut hundpatruller och polisbilar rullar in. Blir kvar där i över en timma innan vi äntligen får gå. Blir påhoppad av media när vi går ut, men väljer att inte säga något.
Så vad tycker ni, är vi inte dagens hjältar? Riktigt hemskt var det.. Just det, efter mycket snack om "det handlar bara om sekunder" så måste jag ta det. Tänk om vi kommit nååågra sekunder innan vi egentligen gjorde. Tänk om vi hunnit med 10.50 bussen istället för 11.50 bussen. Sjukt att tänka på.


Åkte in och åt med familjen johansson förut och anders skrämde skiten ur oss, haha så roligt.
Och ikväll har vi blivit så uppskrämda av några ljud här hemma hos mig så det slutade med att vi stod med varsin kniv i handen, efter vi dragit ner persienner och släckt lampor. Haha helt sjukt.

Och nu sitter vi här, utmattade efter en hård dag! Ikväll ska vi kika på några filmer som vi laddat ner, mycket mer blir det inte.
Ha det, puss


Mad world

Är med anna nu, vi har nyss sett dom 3 nya avsnitten av andra avenyn. Ganska tråkiga faktiskt, inget som hände.. Tummen ner. Tidigare ikväll kollade vi på wallander - mastemind också, bara för att anna tvingade mig. Fast egentligen kollade jag inte..

Nu ska vi nog sova tror jag, får se vad tönten tycker om det. Imorgon ska vi bara sova ut och sedan in på stan tror jag.
Hoppas jag får min mobil imorgon också!

Och nu har Johan lämnat boet. Han sitter just nu på tåget på väg till oslo.
Fyndig som jag är så lyckade jag få en bild då han tar sista steget ner från bron, haha.


godnatt, puss
hejdå johan
image79
image80  image81

KENT 8/3

Det enda ordet som beskriver kent igår: överlägset. Så jävla grymt och lätt det bästa på länge. Förbandet sög och sedan när kent kom in började anna t o m att grina. Så jävla BÄST. Dom körde många låtar från nya albumet men även gamla goda klassiker som t ex utan dina andetag och musik non stop.
Just nu är jag bara så jävla pepp på att åka och se håkan, tror inte allt att det kommer vara samma sak, så olika musikstilar, men håkan kommer vara så jävla grym tror jag, även fast kent drog till med en jävla konsert igår alltså.

Efter så hämtade anton oss och anna följde med mig hem ett tag. Vid 12 så skjutsade vi hem henne och hämtade fredrik. När jag kom hem så la jag mig i sängen ett tag, vaknade sedan halv 5 med kläder och smink på och jim var vaken, så sjuuukt jobbigt. En jävligt rolig sak som jag kom på igår. Jag bad jim att väcka mig hela tiden när jag somnade för jag skulle bara vila. Och när han sen väckte mig då jag somnade så blev jag STORTOKIG och började skrika på honom. Haha, jag tycker det är ganska sjukt.

Idag har varit en softardag, sov länge, skjutsade jim till tåget, var och snusade på Vilgot och Ludvig, finaste ungarna i världen. Har nyss ätit och ikväll är det bara mamma jag och johan hemma.
Och lite sorgligt är det faktiskt att johan flyttar ikväll. Halv 12 så sätter han sig på tåget för att möta oslo. Blir säkert jättekul för honom och en upplevelse men jag kommer sakna honom! Vem ska nu reta mig? :( Det innebär också att det bara är jag och pappa hemma på veckorna, fan vad konstigt det kommer kännas!

Väntar just nu på att anna ska komma hit, skönt att vara ledig imorn och på tisdag, MOHAHA.
Hejdå, bjuder på lite bilder på fina vilgot och ludvig. puss


And in the morning I'll be with you

Jag har alltid trott att jag innerst inne är lite pedant, måste alltid ha städat på rummet när jag går och lägger mig, får ofta panik då det är stökigt och börjar städa och nu har jag äntligen fixat mig alla mappar på min dator. Filmer, musik, serier, bilder och program, ALLT! När jag började så fick jag en liten klump i magen och smått ångest för jag visste verkligen inte var jag skulle börja, jag hade, och nu ljuger jag inte, 7 olika mappar med musik och i varje låg det cirka 3000 låtar, JAG FICK PANIK! Men nu är det klart och jag är lycklig.
Väntar på att Johan ska komma hem med One tree hill säsong 2, som han lånat av hoffe. Fick nå ryck igårkväll när vi kollade på det hos emma och nu MÅSTE jag kolla=) Så grymt bra... Så snart blire chirre och oth.

Imorgon ska jag slappa hela dagen och peppa inför kent!!!!!!!
Ha en kung fredag, ciao

mika!

Why can't you see this boat is sinking?

Lalalala, idag är jag glaaad. Vaknade upp hos emmas farmor imorse av att malin hoppade på mig, myys.
Vi städade och gick och köpte frukost på ica och sedan satt vi bara och glassade i solen, underbart väder.
Åkte till stan med johan och jim och kollade lite, sedan plockade mamma upp mig och jim och vi åkte upp på mittcom. Fick reda på att mina problem med mobilen inte gick på garantin, för den var fuktskadad. Så nu fick jag välja ut en ny som går på försäkringen, heeelnöjd. Kommer ut i butik på måndag och får den förmodligen då =)

Nu är jag hemma i alla fall och har bestämt mig för att vara hemma ikväll också, skönt att vara hemma en kväll och myyysa. Och imoooorgon är det KENT! Haha jag och anna har typ inte fattat det förrän idag, så nu är vi pepp :D

Nu ska jag lägga mig på soffan och dö, ciao


Always love, hate will get you every time

Haha anna lysmasken!!!!! Min dag har varit ganska intressant. Jag klev upp klockan 9 imorse för att följa med mamma till sollefteå, hon skulle jobba. Var och hälsade på eva och affe och träffade världens sötaste hund!!!!! En toypudel vid namn mika, så jävla fin, och jag som HATAR pudlar. Vilket fult ord, HAHA pudel.

När jag kom hem så såg vi att min granne var hemma så vi sprang över direkt! För hon har nämligen fått sitt lilla barn nu och ludde har blivit storebror!!! Jag var så sjukt sugen på att skaffa barn när jag såg den lilla krabaten, Vilgot. Han var så fin och hans fingrar var så små och hela han var så LITEN! Jag ville bara klämma, haha. Fina Vilgot.

Och nu är jag halv påväg, ska strax till emma, där jag ska spendera kvällen och natten med lysmasken anna, sandra, emma, malin och amanda. Ska bli MYS=)


do you remember when we first met? i sure do...

hörs, puss

bjuder på en bild på mig och ludde!
image69

True love waits

Usch, känner mig så jobbigt less på allt och alla just nu... Skulle sitta fint med en utomlandsresa nu, eller bara att få åka till en annan stad i några dagar.

Min dag och kväll har iaf varit trevlig. Slappade precis heeela dagen idag och såg två filmer och åt popcorn. Vid 6 så skjutsade mamma mig och anna till granloholm till erica, där hon och emelie var. Vi hade en skitmysig tjejkväll och bastade och åt och pratade.
Och nu sitter jag här, är en aning trött. och less. Jag vill att något nytt ska hända.
Måste bara skriva en liten rad och tacka AJ för du jämt lyser upp mina dagar! Puss på dig cp=)

Imorgon kanske jag följer med mamma till sollefteå bara över dan, och på kvällen blir det ju mys hos emmas farmor med tjejerna.

Äsch, har inte så mycket mer här att göra. Ska sova, så godnatt puss

Welcome to the good life

Filmen var riktigt, riktigt, RIKTIGT dålig!!!!!! Vi såg Himlens hjärta med mikael persbrandt. Så sjukt sämst.
Tog kvart över 10 bussen hem och här sitter jag och är trött. Har kollat på entourage, har haft en liten paus från det, blev så jävla less, ärligt talat, haha. Men now i'm back och det är grymmare än nånsin.

Imorgonkväll ska vi vara med erica och emelie vilket betyder att jag bara ska slappa heeeeela dagen imorgon, ska bli så jävla skööönt! Äsch nu blir det fan sängen, jobbigt trött. Godnatt puss

<3
image49

Come on skinny love

Åhh vad jag älskar lov! Känslan att få lägga sig när man vill, kliva upp när man vill och göra vad man vill är UNDERBAR.
Igår åkte vi som sagt till emmas farmor där emma, sandra, jonas och andreas var. Hade en trevlig kväll med mycket prat och mys bara. Imorse vaknade jag och anna då brudarna hade gått och vi gjorde oss i ordning för att ta bussen till stan med jim, emma och sandra. Hittade inget på stan, men med tanke på att jag måste spara inför stockholm och lever på endast en hundring till sista så är det förståeligt.


Ikväll blir det bio i alla fall, med samma gäng, skönt. Var jävligt längesedan jag var på bio måste jag säga. Kommer inte ens ihåg sista gången..
Känns skönt att ha hela veckan uppbokad faktiskt.
Imorgon: träffa erica och emelie, HUNDRA år sedan!
Torsdag: one tree hill-kväll med brudarna
Fredag: brudarna igen hos sandra
Lördag: KENT KENT KENT med anna!
Och så är ju vi ledig måndag och tisdag efter lovet, som är så sjuuuuuuuukt skönt.

Nu ska jag kila, ha en bra kväll, ciao

Du säger att du vart igenom det här förut

Tjaaa..
Klockan är 9 och nästan hela dagen har gått. Under min dag har jag varit med anna, vi gjorde världens grej, GICK TILL VARANDRA. Det är faktiskt ganska långt mellan oss. Anna mötte mig halvvägs och så gick vi till henne, vi är väldigt stolta över oss själva. Väl hemma hos henne bubblade vi och åt. Mysdag.
Mamma kom och hämtade mig och vi for och köpte pizza, en välbehövd måltid på första sportlovsdagen.

Och nu är jag påväg, jag och anna ska till emma där hon och sandra är, myskväll bara!
Sover där och imorgon blir det stan med anna och jim.

Kommer förmodligen inte skriva nå mer ikväll, så ha en trevlig kväll. Puss

Cause you are an angel

Tjaaa...
Är hemma nu, i fina vackra och underbara Sundsvall. Älskar Sundsvall.
Vi åkte från ösd vid ungefär 2 tiden och åkte till farmor. Där drog jag och jim på oss skoteroveraller i storlek XXL, haha det var det fulaste jag sett. Sedan drog vi upp i skogen och letade pappa som dragit iväg med skotern. När vi hittade honom och skulle åka ner med honom igen så ramlade alla tre av när pappa skulle svänga till vänster. Det var så mycket snö och jag och jim lutade oss åt vänster och helt plötsligt låg vi i snön, hahaha, kissade nästan på mig som jag skrattade. Åt lite där och nu sitter vi hääär... I vackra Sundsvall, Allsta. Mmmmm..

Känns som jag har tusen grejer att göra imorgon men egentligen är det bara;
- Promenixa med anna
- ringa ett samtal
- lämna in mobilen
- åka och kolla på kattunge
JUST DET, hittar vi någon liten rackare imorgon så tar vi med oss den hem och då ska jag krama den tills den dööööööööööör!!!!!!!! skämt åsido.

Här kommer bilder från helgen!
Puss



För vem bryr sig egentligen?

Just det..
Nu har jag nyss vaknat här i gråa östersund, vi ska strax äta sen tror jag det är dags att åka hem.
Jag är så här superdupermegajätteöverlycklig för att det är LOV! ÅhhhåHhåHåhÅhåHÅ.
Om ni undrar varför jag ger er så många uppdateringar så är det för att jag har inte så mycket annat liv just nu.
Nu är det mat! Puss

Och jag har lämnat allt som tynger mig

Jag är fortfarande vaken. Konstigt nog,för jag är riktigt trött.
Ville bara säga godnatt, så godnatt, puss.



och nu minns jag, jag förstår inte kärlek, inte det minsta.

Who will love you?

Hallååå!
Bläää vad trött jag är, lite jobbigt faktiskt.
Just det, jag har gjort en ny header. Är ganska nöjd med den, men med tanke på hur många gånger jag suttit och förhandsvisat den så är jag redan lite trött på den, haha.

Ute på ön hos kussarna så hade vi mys, åt skitgott och gosade med världens finaste hund. Dom har nämligen köpt en leonberger, den är 13 veckor tror jag, och den väger 13 kilo. Haha, han är ENORM, och så klumpig och så fin. Ni skulle se när han skulle resa sig upp, då får man liksom ta tag under magen för att han ska komma upp annars ligger han bara och kravlar på golvet en lång stund, haha. Och kissar inne gör han också, och tro det eller ej men det är nästan lite charmigt. Han är som en liten björnunge. Jag är kär i honom. Knäppte massor med bilder, som kommer upp imorgon när jag kommer hem.

Nu sitter jag hos m&m och jag, fredrik och jim ska strax spela guitar hero, haha. Spelade det första gången idag och jag trodde aldrig att det skulle vara så roligt. Timmy lärde mig och det slutade med att han inte fick spela nånting alls, haha.

Skriver något imorgon, puss

Östersund

Yes... nyvaken. Näe nu ljög jag, jag vaknade klockan 12 faktiskt. Somnade ungefär vid 2 inatt och fredrik och jim somnade 6, snyggt. Och dom vaknade samtidigt som mig.. hmm.

Så här sitter jag och har nyss klätt på mig, har degat hela dagen. Strax kommer sussie och hämtar oss och för oss till ön. Ska bli mys. Vad som händer resten av kvällen har jag ingen aning om, någon trevlig själ i östersund som vill göra mig sällskap? Nehe okej, låt bli.
Äsch, nu ska jag läsa ut min braiga bok, puss, ni kan ju ringa!

Håkan hellström

jag kommer inte älska dig, för resten av livet
vill inte leva med tungan hängandes utanför
och tycka synd om mig själv
jag kommer inte höra av mig igen
och jag kommer inte ta skulden
så säg det och få det gjort


nu är det första mars.. mysigt. alltså bara 31+19 dagar kvar tills vi åker! Längtar!
Ligger hos m&m i soffan och bara slappar, är riktigt trött och funderar på att sova snart, det är ju trots allt en dag imorgon också. Hörs, godnatt puss

RSS 2.0