Bon iver, and i told you to be kind

TJOSAN I TROSAN!
Kände mig sådär lite lustig och drog till med en jävla start... Äsch.
Imorse när jag vaknade ville jag skjuta mig själv, SÅ trött var jag. Men jag gick upp och valde att hoppa över självmordet. På skolan hade vi engelska och jag hade mitt tal idag som jag egentligen skulle haft fredag efter lovet, och det är så jävla skönt att ha det gjort. Sedan hade vi webbdesign, vi jobbade in rasten och fick sluta halv 3. Mycket värt på vår skola.

Så nu sitter jag i östersund, efter mycket åkande hit och dit så kom vi iväg tillslut. Jag tryckte i mig en hel subwaymacka innan vi åkte och nu har jag precis ätit igen, jag håller på spricka!
Så, ikväll blir det bara deg här hos m&m, jocke kunde t o m pallra sitt arlse hit :) Imorgon åker vi till frösön och äter middag och hälsar på lill(?)vovven.

Nu ska jag göra en grej, har ni tur så får ni se sen. Pusshejdå

Cause you give me something

Det är verkligen lätt att skjuta upp saker och ting.
Som exempel:
- föna håret (jag kunde gjort det direkt när jag kom hem)
- packa (jag kunde gjort det innan jag åkte till anna då jag hade gott om tid)
- städa rummet (samma sak som ovan)
Ja och det var bara några av sakerna! Hade det inte varit lika lätt upp saker och ting så hade vi nog levt ett mycket bättre liv, eller vad tror ni?

Nog om det, jag pallrade mig ner till anna förut, eller bilen gjorde. Där stod en påklädd anna med pannlampan i högsta högg och vi tog en promenad. Dock var det så jävla kallt, så den blev inte långvarig.
Innan jag åkte hem tog vi oss ett litet bubbelbad också, som var mycket skönt=)

I namnsdagspresent av mamma fick jag en bok! Yes. Det bästa jag vet är att ligga och läsa innan jag somnar. Se där, nu vet ni det också. Måste faktiskt berätta att jag fick lite falska förhoppningar om vad presenten kunde vara... Och dom som inte känner till mina och annas falska förhoppningar tycker nog inte att det är så roligt. Men i alla fall så började jag fantisera om att mamma hade köpt en kattunge till mig. Och ja, jag fantiserade så mycket att det till slut vart verkligt och det resulterade i att jag vart lite ledsen när jag gick ut i bilen och inte hittade någon kisse=)

Men NU: packa, torka håret, läsa, sova.
Godnattpuss

You don't know me

Idag är en bra dag för jag är inte så trött som jag brukar vara vid den här tiden. Då det lätt händer att jag slumrar till och vaknar för att sedan inte kunna somna på kvällen. I'm proud of myself, yes i am.

Så, imorgon är det sista skoldagen innan det blir lov. Jag är LYCKLIG! Då kommer mamma och hämtar mig direkt när jag slutat och sedan bär det av till östersund. Ska bli otroligt skönt att komma bort, även fast det bara är ett par nätter, men ni fattar. Dessutom ska jag ju få träffa lillvovven.

Jag kom precis på att jag är ensam hemma och att det är mörkt i hela huset. Och att jag är mörkrödd. Måste nog ringa pappa.....

Förresten det är min namnsdag idag! Glöm inte att gratta mig. Pratade med mamma för ett tag sen också och hon är så dum! Bara för att jag frågade när hon skulle komma hem så trodde hon att det var för att jag ville ha min present, som hon så snällt ha köpt för att jag har namnsdag. Så är det ju inte ALLS. Lite kanske..... okej det var därför. Skoja bara mamma, längtar ju efter dig!

Snart drar jag mig neråt mot anna, promenad på g. Puss


lump sum

Idag kom jag på att jag har stavat "vänninan" fel alla gånger jag skrivit om den. Det stavas ju väninnan!!!!!
Anyway... idag har jag nån släng av magsjuka... Jag har kräkts och äcklat mig idag men mår mycket bättre nu! Ibland behöver man bara få ur sig lite onödigheter, haha.

Men imorgon ska jag ta mig i kragen och gå till skolan, har bara matte..
Vaknade förresten 15.00 idag !!! Hur sjukt är inte det? Jag somnade faktiskt senast 12 igår...
Men det tar på krafterna att kräkas, har faktiskt lite träningsverk i magen :D

Nu ska jag fortsätta kolla på greys, puss

i told you to be patient

Halloo..
Trött, trött och trött. Det är vad jag är.
Men ändå så lägger jag mig inte, konstigt det där. Jag tror jag känner lite av tvång att se andra avenyn, så därför gör jag vet.

Igår läste jag ut min bok "vänninan". Jag märkte att jag kände igen mig själv väldigt mycket i denoch kom fram till en sak i natt.
Vissar förtjänar en andra chans, andra inte.
Enkelt.

Ibland tänker jag väldigt mycket. Godnatt


skavsår del 2

Tjaha..
Så, jag blev hemma idag ändå, hade för stora förhoppningar om att det skulle försvinna, så när jag vaknade imorse så var de kvar. Smärta. Gick och la mig på soffan och sov till halv 1.
Och anna den pärlan var så gullig och kom och hälsade på mig nu på eftermiddagen, så hon är här för tillfället.

Just nu så längtar jag bara till helgen och sportlovet. På fredag åker jag till östersund och kommer hem på söndag, på hemvägen tar vi med oss jim också.

Jag känner mig lite nere faktiskt. Det kan bero på två olika saker. Jag och anna ligger och lyssnar på gråtmusik.
Eller så är det för att igårkväll så avled Axel, j&j's farfar. R.I.P.
Jag måste nästan bita mig i läppen för att inte börja gråta.
Värt att tänka på, det kommer när man minst anar det.. Jag har aldrig förlorat någon som stod mig nära, men det kommer och det värsta är att jag vet om det...



Now now darling don't loose your head
Cause none of us where angels and you know I love you

skavsår och tårar

gört gört gört... Anna är så jobbig mot mig nu och tvingar mig att uppdatera.
Vad är det för trams...
Men jag sitter här, och måste berätta att det är skavsårdagen idag!!!!!!
För det första så har jag skavsår på hälarna efter mina skor, eftersom jag hade på mig ankelstrumpor idag och skorna skavde. Andra stället jag har skavsår på är lite hemligt, men om man säger såhär, hårda underpants och tajta jeans. Gissa. Det gör så fasligt ont så jag till och med började gråta förut. På riktigt. Och kan inte gå heller för den delen.

Efter skolan och lite vandring på staden så åkte jag, anna och johan upp till brorsan som fyller 24 imorgon. Grattis i förskott! Vi åt fläskfilllle och potatisgratäng, för er som vill veta, och det var mycket gott. Han fick lite presenter också. Åkte hem, grinade och kollar just nu på andra avenyn. Så jobbigt B och bra.

Imorgon är det skola om mina skavsår på det hemliga stället har gått bort, men förmodligen så kommer de ju göra det! Så alltså, skola imorgon och efter det blire träning. Enkelt.
Pussgodnatt

john bauer gymnasiet

Tack anna för att du bryr dig=)haha.
Såå, skolan nu alltså. Imorse hände en liten incident. När jag skulle ta på mig linsen imorse så tappade jag den och hittade den inte. Anna kom till mig och hittade linsen, uttorkad. Och jag hade inga fler linser hemma så jag och anna bestämde oss för att skita i engelskan i några timmar och åka med mamma klockan 10 då optikern öppnade. Problemet vart åtgärdat och vi gick till skolan. Där jag som sagt är nu.
Anna sitter och gör prov och jag väääntar...
Efter skolan så ska vi en sväng på stan och sedan träna, ikväll ska jag käka middag hos brorsan!

Nu ska jag göra lite nytta, ciao.

the past

It's called the past 'cause im getting past
and i'm nothing like I was before.

motgångar leder dig till framgångar

Idag är jag trött! Alldeles för trött för att orka skriva ett helt inlägg om min otroligt långa och trötta dag.
Ni kan i alla fall få veta att jag tänkte ta ett bad nu och läsa bästa boken någonsin "vänninan" av Denise Rudberg.
Så nu vet ni det. Men egentligen, vem bryr sig?
Hejdå

it's friday, i'm in love

Ja hallooo.. Ingen uppdatering på heeela dygnet, men äh vem bryr sig?
Idag när jag vaknade så njöt jag så jävla mycket, jag bara vände och vred på mig i hela sängen för att verkligen få känna av att jag kunde sova hur länge jag ville!!
Ryckte upp mig och packade lite grejer för att sedan ta bussen till stan där jag träffade upp malin, vi skulle träna, men vi ORKADE inte hahaha, latisar=) Tog istället bussen hem till henne (vi kunde ha gått HAHA) och myste, gjorde världens godaste maränger med choklad på mmmm.. Sandra rullade in, sedan rebecka, sen marre och sista emma! Anna var inte med och jag saknade henne hela kvällen så det gjorde ont i hjärtat. Vi som var där käkade iaf, sjöng singstar och hade allmänt mysigt.
Nu sitter jag här hemma och funderar på att sova, är jobbigt trött.
Känner också att jag måste kolla på andra avenyn med tanke på att jag inte har sett på två söndagar, alltså 6 avsnitt !!! Kors i taket.
Tröttt......snark...zzzz. GODNATT.

even the wrong words seem to rhyme

Kära bloggen.. Va? haha.
Idag har jag varit på skolan och dagen gick relativt fort, vilket var skönt. Och att vi har världens sjukaste klass gör saken bara bättre :)
Efter skolan så åkte jag och anna till matfors, för att träffa upp malin & sandra. Sandra & Anna hade innebandyträning som jag och mala kollade på, emma kom också! efter det så tog vi en pizza på spice, satt mycket fint.
Efter lite vel så bestämde vi oss för att stanna och kolla på en innebandymatch, haha några roliga stunder hade vi, gotjejerna!!! Jag och anna tog 20 över 9 bussen hem och här sitter jag nu, jag är väldig trött och funderar starkt på att gå och lägga mig & få en god natts sömn.

Imorgon blir det träning med anna och malin, och på kvällen blir det mys hos malapala :) Ska bli riktigt mysigt.
Och jag älskar livet. Om jag nån gång får en chans så ska jag kyssa livet. PUSS.

skinny love

I might not learn how to fix it or even change it....
Denna ständiga oro och ledsamhet

it can hurt, but won't kill me

Jag har kommit fram till att det är sjukt jobbigt att sitta och skriva hela dagen lång, såhär på kvällskvisten då man glömt bort HELA dagen..
Vaknade iaf upp imorse av en katt i ansiktet, riktigt myyys.
Skolan började med nkprov, gick bra, sedan hade vi matte & för ovanlighetens skull så var jag och anna flitiga.
Hade idrott idag också, stavgång, till SIDSJÖN!! Men som tur var så fick jag och anna träna på jocks istället, där det blev ett riktigt svettigt pass.
Ikväll kom mamma hem också & jag städade och gjorde fint till henne. Notera det ibland är det ett helvete att bara bo med pappa och johan på veckorna, GRISJÄVLAR. =)
Just nu sitter jag här, har nyss badat och är lite trött...

Roligast idag
Anna - MEN ÄRLIGT DÅ MARIA, VISST VAR HAN SNYGG?!
Jag (suckar lite och ser drömmande ut) - Ärligt anna, han var den snyggaste kakan på länge!
HAHAHA, ÄR DET BARA VI SOM HAR SÅN HUMOR OCH SKRATTAR ÅT SÅNT?!??!

Och vet ni? Imorgon är det fredag, lalala. Som jag har längtat till helgen.
Men veckan har faktiskt gått riktigt fort, som tur är.

Nu ska jag gå, ciao!

onsdagkväll

HAHAHA ligger hos brorsan nu, och har fötterna under täcket och katterna anfaller fötterna så fort jag vickar på tårna. Så självklart ska jag retas nu, eftersom dom inte kommer åt dom hahaa...
Har haft en riktigt mysig kväll här, när jag kom hit så for vi och handlade och hyrde film. Åt mat när vi kom och kollade på filmen vi hyrt ,"tatuerad torso", en liknande film av beck. De sa att alla som hyrt den hade sagt att den var bättre än beck. Det tycker inte jag, men den var riktigt bra.
Så nu ligger jag i sängen & är sjukt trött. Har världens gosigaste luke brevid mig också.
Nu måste jag verkligen sova, ögonen faller ihop, godnattt.....

onsdagen den 20e

HOLA BLOGGAS!
Dagen har varit upp och ner, jag har känt mig sur och sedan glad. Läste mitt horoskop och det stämde, sånt är äckligt tycker jag, eftersom jag typ inte tror på sånt.
Skola idag, som vanligt och dagen gick faktiskt fort idag. Sista timmen var värst men roligast, så jävla dryg klass.
Hahaha, lollo "såhär", roligast idag.
När skolan var slut så träffade vi upp sandra på stan och tog en fika, mycket mysigt. Sedan gick jag och anna och tränade och tog bussen hem och här sitter jag. Ska packa nu & sedan åker jag till brorsan för att sova där. Ska bli kul.

Nu kommer pappa, så jag måste packa lite. Ha det ,ciao.

all the people rushing by, by, by

Ahhhhhhhhhhh.... Så känner jag mig. Typ som när man sitter på sängkanten och precis när man lägger sig ner, för att sova, så känner man den här lättnaden "ahhhhh". Ja just så.
Idag var vi på noliamässan med skolan, helt ok, bättre än att sitta framför burken (hahaha) hela dagen.
Efter det så hade vi ph och sammanställde våran dag. Malin kom till skolan och när vi slutat så drog vi och tränade på jocks, ja just det, vi har tagit tag i det där nu, IGEN =)

Så här sitter jag och är jävligt trött. Tog nyss ett bad och somnade. Det kan bero på två saker. La mig ganska sent igår, vaknade imorse (trodde jag), var pigg, gick ner och kissade och gick upp igen och klädde på mig, satt och stirrade ett tag och tänkte "fan vad mörkt det är, hur mycket är klockan egentligen?", tar upp mobilen och där står det 04.31. "DRA ÅT HELVETE" var min nästa tanke, för där satt jag påklädd och pigg. Men la mig ner och efter många om och men så somnade jag igen och vaknade halv 8 trött som ett SVIN. Och plus att vi tränade idag.
Ja, jag är helt enkelt trött. Enkelt.
Sover inte hos bror ikväll heller, det blir imorgon istället.


Snarkkkkkk, godnattpuss

go to rehab

i said no no no...
Amy Winehouse, blandade åsiktet om henne. Bra men näe....

Sååå.. glest med uppdatering, men jag har inte riktigt orken. Men här sitter jag.
Idag har jag varit på skolan, fick sluta 2 och då åkte jag hem och tog 2 ½ timmar välbehövd sömn.
Pappa kom hem och lagade mat sedan skjutsade han ner mig till anna. Det besöket var trevligt, NU KÖR VI ANNA haha.

Igårkväll såg jag en film med m&p och johan. Alvin & the chipmunks. Typ bästa filmen jag sett på länge. Det var en helt vanlig film, med tre animerade ekorrar i, haha blev helt chockad, eftersom det var JOHAN som rekommenderade den=)
Och på tal om film, jag tittar faktiskt inte så mycket på film längre. Förut kollade jag jämt, hyrde film varje helg, men jag har kommit fram till att filmer är så förutsägbara. Man vet alltid hur det slutar ju. Därför är det roligare med serier, exempelvis entourage, åhh jag är äckligt kär.

Imorgon är det skola, sedan ska jag och anna träna på jocks, och på kvällen ska jag sova hos brollan. Mysigt värre.
Fan, nu när jag skrev brollan så kom jag och tänka på min kanin som är död :( R.I.P brollan <3

Nu ska jag fortsätta kolla på entourage & sedan sova.
Godnattpuss

image60

all my footsteps turn me down...

Jag är less & less & less
but you know you will never see me cry.

När jag satte mig här så var jag skitglad & jättepeppad till att skriva något riktigt bra.
Det är borta nu. Det är sjukt, ibland  får jag verkligen speciella perioder och allt vänder.

but now time teaches me to pretend it doesn't matter
'cause you get what you want in the end
godnatt

söndag

HOLA. Jag är trötttttt......
Här sitter jag fortfarande iförd min sovtröja och knuten på skallen som jag sov med.
Kvällen igår var kung, bara goa människor. Bästa kvällen på länge. Kom hem vid 2 inatt och då var det sängen direkt, nästan. Vaknade dock upp tidigt imorse, halv 11. Och det är stort för att vara mig.

Mina planer för dagen var:
- städa rummet
- VERKLIGEN GÖRA DET OCKSÅ

Och låt mig säga så här... det är på g! Haha, sällan jag. Men jag väntar faktiskt på att mamma ska hjälpa mig, snäll som hon är så erbjöd hon sig och det var bara att tacka och ta emot=)
Så nu ska jag ropa på henne, städa, bada, se på film.
Lägger in bilder från igår när jag får dom av Sandra :)
Ha en bra kväll, adios.

naive

Idag är jag glad & inte ett dugg ledsen. Dock trött.
Men sånt får man ta. Sov trots allt jävligt länge idag.

Just nu sitter jag hos malin med tjejerna, ikväll firar vi martin som fyllde år i torsdags :) ska bli skitkul & hoppas på en kanonkväll.
ska käka lite här och sedan bär det vidare.

Ha en skoj kväll, ciao!

changes

Det är en del av att leva, att saker ändras och det är skevt att acceptera. För allt vi gjorde och sa och alla löften vi gav varann är tomma idag.

Jag vet inte riktigt, jag känner mig konstig.
Jag känner mig så jävla ledsen på något sätt och jag vet inte ens varför..
Tror det är dags att sova. Sov gott.



Det är lätt och vara smart med facit i hand...

it's killing me

It doesn't hurt me. You wanna feel how it feels?

Tyvärr har jag tappat suget..
Så ni får nöja er med "jag ska till min bästa anna ikväll, ha det"


Let me go

mysmys

Åhhh,helt slut. Egentligen orkar jag inte ens skriva det här inlägget, men jag gör det ändå.
Dagen började med idrott som var så jävla jobbig men rolig! Sedan tog jag och anna en liten rundtur i sundsvall, HAHA. Halv 1 hade vi matte. Och ikväll så har jag varit hos sandra med henne och anna och vi har bastat och gjort en uppfräschning av hela hela kroppen, känns grymt skönt. Så ni kan ju tänka er nu, träningsverk plus trött i hjärnan av all matte plus bastu = HUR TRÖTT SOM HELST.
Men imorgon är det min favoritdag, fredag! Känns som det var igår jag skrev att det var fredag, för den här veckan har gått så sjukt snabbt, och det tackar vi Gud för.
Jag är ledsen men min kropp sviker mig nu, jag orkar inte ens sitta på stolen!
Sov gott, pusshejdå

everything is gonna be alright

We looking everywhere for signs, im going out of my mind,
and the things that i've found, spinning my head around.

Glad alla hjärtans dag, kanske man ska börja med. Jag personligen tycker att det är en grymt mysig dag, dock lite överskattad. Jag tror man uppskattar den mest när man har någon man tycker riktigt mycket om.
Men strax ska jag och mamma laga lite mysmat och sedan drar jag och a som sagt, till sandra. Där vi ska mysa på den överskattade dagen=)
Jag blir borta hela kvällen, kanske slänger in någon inlägg när jag kommer hem, kanske inte.
Ha en skitbra alla hjärtans dag! Puss

i know what real love is supposed to be

Det vart inte speciellt tidigt, men inte sent heller.
Nu är det godnatt för att sedan vakna upp på alla hjärtans dag. Hoppas det blir en bra dag.
Godnatt



one by one

Idag är jag trööööött..... Jag har en känsla av att jag kommer sova tidigt ikväll!
Såå.. idag har det inte hänt något speciellt egentligen, förutom att vi fick strömavbrott på skolan när jag och anna var på toa, HAHA. Det var riktigt kul. Vi fick sluta då och när vi gick ner till mojo så var det strömavbrott där också. Ännu mer kul. Skolan har varit skön, på POFlektionen så fick vi se coach carter, grym film. Och på webbdesign så fick vi lära oss adobe illustrator.

Imorgon har vi flyttat idrott tills på morgonen, kl 9. Klockan 10 så är idrotten slut och då ska vi egentligen ha matte halv 1. Men eftersom jag anna amanda och isa är så grymma och ligger före alla, så behöver vi förhoppningsvis inte gå på matten imorgon, vilket betyder att det blir en kort dag! Jag längtar efter mamma också & längtar tills du kommer hem imorgon.

Kvällen till ära ska fortsättas med entourage och storlek 37. Snart ska jag sova.
Ha en trevlig kväll, pusshejdå


can you give me solid ground?

Yesyes... nu är jag hemma :)
Jag är riktigt riktigt trött, trots att jag sov lite hos anna förut. Så strax ska jag pallra mig neråt, för jag är så snäll och lånar ut rummet till brorsan & hans kompis, som ska datanörda, medans jag sover i mammas säng.
Imorgon är det school, och jag har en känsla av att resten av veckan kommer gå riktigt fort.

På torsdag är det alla hjärtans dag som alla vet. Det är en mysig dag och borde spenderas med mina mysigaste, alltså anna och sandra, och emma också kanske!:) Men först ska jag käka mys med mamma som kommer hem då också. Mmm, längtar. Och sedan blir det spa hos antingen sandra eller anna. Kanondag.
Godnatt nu, puss

And I, I wont make the same mistakes I used to make

friluftsdag

Tjena!
Jag ligger hos a..... kan ni gissa vem det är?
ANNA såklart :D Här har jag tillbringat hela min dag faktiskt. Vi hade ju som sagt friluftsdag idag, var riktigt mys, satt och chillade på isen i 3 timmar och dessutom så fick jag för första gången se inälvorna på en fisk. Riktigt mys. Efter det så åkte jag hem (ja, mitt andra hem då) och här sitter jag än. Vi har badat, läst, sovit och ätit och duschat. Snart ska jag torka håret (anledningen till att jag är här, HAHA) sedan ska jag rulla hemåt till papsen.
 
Imorgon är det onsdag... Skola alltså och efter det har jag inget inplanerat.
Nu väntar hårtorken! Pusshejdå


misplaced trust

Jag älskar livet. Jag älskar att leva.
Jag ska börja uppskatta allt jag har mer.
Hade någon frågat mig "saknar du någon?" Då skulle jag ärligt kunna svara nej. Jag saknar inte någon, man saknar nog mest bara det.

Jag är trött och tänkte sova nu. Innan jag somnar ska jag läsa lite ur storlek 37.
Sov gott, hejdå.
Ron Pope - a drop in the ocean
Anna Johansson




E N T O U R A G E

Hola!
Jag ska börja med att berätta att idag gick jag från jätteledsen till överlycklig. Det började såhär....
Jag och Johan sitter i bilen och pratar entourage. Jag berättar att i avsnittet jag såg sist så blir Ari sparkad av Vince. Då berättar johan, och bara för att få det ordagrant: "Ja, det är sämst nu ju, för Ari försvinner från serien." Jag: v a ? ! Jag vart ledsen, förtvivlad, & helt mållös. Johan: "Ja han ska börja satsa på filmer nu istället."
Igår när jag gick och la mig så låg jag fan och tänkte på det i 1 timma!!! Jag tänkte att jag skulle sluta kolla på det, för Ari är min idol, det är han som gör hela jävla entourage. Somnade för att vakna imorse och tänkte på det ännu mer.
Idag när Johan hämtade mig hos anna så säger jag: Alltså ärligt Johan, lovar du och svär att Ari försvinner från serien?" Johan: "HAHA nääe jag skoja bara!!!!!!!!". Johan = jättenöjd. Maria = AS SUR OCH ÖVERLYCKLIG.
Vilket as till bror man har ibland. Han töjer både ut mina mössar och gör mig skitledsen.

Jag ska avsluta med:
Kings of Leon - California waiting
The Killers - Mr Brightside
Bell X1 - Rocky took a lover
ÄLSKAR.

john bauer

Jahap, nu sitter jag på the school. Dagen har varit as skön, och jag tror faktiskt vi får sluta snart. Mycket skönt.
Efter skolan ska jag hem och kolla på entourage sedan bär det av till ikea med mamsen. Längre har jag faktiskt inte planerat idag=) Nu ska jag packa ihop datorn.
Hörs sen, ciao.

....

Vet inte, men jag har tappat suget till allt. Det enda jag vill göra är att ligga i sängen och dö lite. Inte dö, men sova.
Var som sagt hos anna, hon är bäst. Kom nyss hem och jag ska nog sova snart.
Imorgon: skola.

How did it end up like this?
Hedå!

i was a fool

Nu drar jag ner till anna och är där ikväll. Vi ska bubbla.
Hörs senare, adios.

fuck

fuck fuck fuck fuck.
I'll do it myself like I've done it before and I won't need anyone's help

tsunami

Åhhh, nu har anna tvingat med mig till nordic idag också! jag som bestämt mig att INTE åka dit idag, men vad gör man inte då?=)
Och ni ska veta att det var så grymt skönt att sova så tidigt igår, vaknade första kvart i 8 och tänkte kliva upp, men aldrig haha. Hade dessutom världens mardröm inatt. Drömde att jag var i Thailand och så blev det en tsunami. Det var, med handen på hjärtat, helt seriöst den hemskaste drömmen jag haft i hela livet. Aldrig i livet att jag åker till Thailand, och ja jag vet att det inte bara händer i Thailand, men man får ju nån jävulsk skräck alltså. Och anna bara skrattar åt mig =( haha. Jobbigast i drömmen var när vi skulle springa ifrån den, jävligt jobbigt hahaha.

Men som sagt så har ju A tvingat med mig till cp¤"#¤%nordic sååå... fixa sig lite, bör jag nog göra nu!
På återseende, ciao!

ÄRLIGT.
image54

independent

Mitt indiehjärta bara slår och slår och slår.
The Kooks



Fy vad trött jag är... Tog mig nyss ett bad och sov nog i en kvart.
Nu blir det sängen, ärligt. Godnattpuss.

hemma

Linn verkade uppskatta mitt lilla inlägg tidigare idag, och vilken tur=)
NU är jag hemma, eller alltså jag har ju varit det i stort sett hela kvällen, men.
Har varit in hos ludde ikväll som fyllde hela 3 år :) Tiden går fort... Känns som det var igår dom flyttade hit=)
Idag kom mina två böcker också som mamma beställt. Väninnan och storlek 37 av denise rudberg. Har läst 3 av hennes tidigare böcker, hon är grym. Så ikväll ska jag bara krypa upp i sängen och läsa (i väntat på att få återstående entourageavsnitt) fan va mys. Är så trött.

Var nyss ut och gick med lisa som är här. Fan va vild hon är alltså, helt tooolig =)
Det var nog allt, nu blir det mys. Ciao :)

jag och lisa!
image53


Even the best fall down sometimes, even the stars refuse to shine

på skolan

Måste börja detta inlägg med en grej, eftersom jag fick klagomål från en viss läsare...
IGÅR TRÄFFADE JAG BÄSTA LINN PÅ DONKEN!

Nu sitter jag i alla fall på skolan och har webbdesign, riktigt kul. Är klar med uppgiften och väntar på att alla andra ska bli klara, så vi får gå=)
Igår var jag så sjukt trött när jag gick och la mig så jag kommer knappt ihåg att jag la mig ens!
Imorse ville jag bara dö, eller iaf dra huvet över täcket och somna om, så sjukt trött.
Magen kurrar som ett as också, så jävla hungrig.
Ikväll kommer mamma hem!

Nu ska jag spela lite, hejs!
Förresten för er som vill veta: jag och anna träffades inte efter 8 timmar ,hon tog en liten sovmorgon.
HAHAHA.


even the best fall down sometimes

Åhhhhh, vad trött jag är. Dagen har varit lång men rolig!
Började med morgonrutinen som jag inte orkar dra igen, för den finns i inlägget nedanför =) Skolan hela dagen, endast matte & idrott som vi hade på prolympia, mötte 9orna där, haha vilket skämt det var. men dock kul!
Efter det så åkte jag och anna ner på stan och satte oss på donken och väntade på sandra & malin i hundra år, kändes det som. Pratade lite och så. Jag och anna åkte för omväxlingens skull hem till anna idag, började med att ta en promenad och sedan hem till henne igen och badade bubbelbad. Dock så råkade vi ut för en smärre olycka som ledde til att vi fick bubbla två gånger.
Idag har jag och anna varit med varandra varenda sekund & minut sedan klockan 8 imorse. Slå det?
Ärligt, varenda minut & sekund. Vi har inte ens gått på toa ensamma. =) Coolt tycker jag.

(johan är min bror)
Johan säger:
ingen möjlighet att få sova på ditt rum inatt?
Johan säger:
ingen möjlighet i världen?
mariatn.blogg.se säger:
nee ALDRIG
mariatn.blogg.se säger:
jag lovar aldrig
mariatn.blogg.se säger:
jag har så jävla ont i ryggen sen mammas säng inatt
Johan säger:
varför. Berätta hur du känner.
Johan säger:
Min säng då?
Johan säger:
skönt att sova nere ändå ju.
mariatn.blogg.se säger:
men haha neee jag vill så jävla gärna sova i min säng , du fattar inte hur mycket jag längtat efter det hela hela dan
Johan säger:
Går det att muta dig på något sätt?
mariatn.blogg.se säger:
nej tyvärr
Johan säger:
vore jättesnällt av dig.
Johan säger:
Om man fick
mariatn.blogg.se säger:
MNE SLUTA
Johan säger:
om jag bäddar ordning och gör det mysigt på mitt rum då?
Johan säger:
städar ihop och gör snyggt liksom
mariatn.blogg.se säger:
ska tänka på saken ett tag..

NU ÄR JAG SÅHÄÄÄÄÄÄÄR TRÖTT. ärligt det tar verkligen på krafterna att bubbla haha.
Imorgon är det äntligen fredag! :)
Men nu blir det sängen, har dock inte bestämt mig än om det blir johans eller min =) haha.

Hejdå!
Anna, hörs på telefon om 8 timmar och syns om 8 timmar och 10 minuter :D haha



jag tror jag måste lämna allt bakom mig igen

NEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag hade skrivit ett grymt inlägg, som hade stått och spunnit sedan klockan 6 insåg jag när jag satte mig här för 5 minuter sen. Skrev klart inlägget och tryckte på publicera, märkte då att jag var utloggad och loggade in och inlägget var borta :(
En snabbare version av min dag:
Jag vaknade. Körde min och annas morgonrutin som består av: Hon ringer mig 20 i 8- jag svara tjääjjna - hon säger "jag kommer till dig snart" - hon dyker upp på min bro 10 i 8 - jag öppnar dörren med en ful min - hon går in med skorna på och lägger sig i fåtöljen - jag plattar håret och anna kollar/sover - skjutsen till skolan ringer (alltså isabelle, eller så åker vi med pappa) - det bär av till skolan. En riktigt mysig rutin som jag gillar.

Kanon dag idag förövrigt. Det regnade, men glada var vi än då. Även här har vi en liten rutin. Tar bussen hem till mig - duschar/badar - pappa kommer hem & vi äter - vi går ut och går - anna åker hem när vi kommer tillbaka - jag sitter här. Ännu en rutin som jag trivs med.

Roligast idag var när vi gick hem från bussen. Vi hittade en spark i diket som var helt sönder, höll på ramla ihop typ=) Så vi tog upp den och åkte på den hem! Efter några vurpor var vi hemma välbehållna. Dock lite blöta=) Hur kul som helst.

En till sak som jag skrev i förra inlägget: Längtar efter mamma.
Men nu blir det en dusch och sedan städdags, så mamma är glad när hon kommer hem=)
Slänger nog in ett inlägg senare.. Ciao.

jag vill ha allting

På teven säger dom att kärlek finns runt omkring oss
och astronauterna kan känna det långt bort

Men kärlek har svikit mig allt för många gånger

i don't wanna get bored

Hej!
Idag är det en bra dag. Helt enkelt.
Det är fettisdagen, men jag har inte ätit någon semla, men däremot en krämbulle, mycket godare enligt mig=)
På skolan idag har vi haft programhantering & webbdesign, dagen har flytit, så skönt.
Efter skolan så gick jag och anna hem till mig och lökade lite, sedan lagade vi överraskningsmiddag åt min pappa, haha vi var grymma och det var jättegott. Efter det så tog vi en promenad as always. Riktigt skönt, men jag är ganska trött nu, ärligt.

Annas snälla bror anton kom förbi med två entourage avsnitt som jag sakande, för att kunna fortsätta kolla på säsong 3, och det var kung & jättesnällt. jag älskar entourage av hela mitt hjärta. min kväll var helt plötsligt räddad.
som ni säkert kunde lista ut själva så kollar jag på det nu =)

en sak som jag har tänkt på. när jag var liten så ville jag ha mina rostade mackor så jättejättejättebrända så att det nästan var svart på dom & idag vill jag ha dom jättelite rostade, så dom nästan är vitare än snön. allt förändras. det var nog det jag ville komma fram till. ganska kul att tänka på.

entourage kallar, xoxo.

jag ska nog lyckas

Nu pillade jag ihop en ny header med kära håkan hellström, som en liten "så-länge-header". Jag vart så sjukt less & trött på gamla headern så ibland visste jag inte riktigt vad jag skulle göra. Men nu kan vi istället vila ögonen på vacka håkan tills jag pillat ihop en ny, enastående header. Ja det var det.

Håkan Hellström ger mig sommarkänslor, rysningar, tårar, skratt och längtan.

you're such an asshole when your drunk

Hola bloggen!
Jaha, här sitter jag i m&p's dubbelsäng med en solande anna brevid mig. Snart är det min tur!
Väntar också på mat, när pappa kommer hem. Potatisbullar&bacon,mmmm.

Skoldag idag, väldigt skön dag. Allt flyter. Jag och anna avbröt dock dagen med ett litet ärende som gick bra för båda.
Efter skolan så gick vi lite på stan med amanda och kevin och jag och anna köpte med oss varsin krämbulle hem, gott!
Efter maten så ska vi gå ut och gå, måste ju få bort kbullen, haha.

Nu ska jag väcka anna som somnat :D HEJDÅ.

ROCKY TOOK A LOVER
ROCKY TOOK A LOVER
ROCKY TOOK A LOVER
ROCKY TOOK A LOVER

i'll burn for you

Blää vad trött jag är...
Har haft såna sömnsvårigheter hela veckan och ärligt talat är jag lite rädd för att gå och lägga mig. För det värsta som finns det är verkligen när man ligger där och inte kan sova. Flera timmar kan jag ligga utan att somna. Jag hatar det.
Så därför väljer jag att sitta här tills jag inte kan hålla ögonen öppna.

Ikväll har jag varit riktigt flitig! trodde jag ja... Näe jag har mest slappat. Har sytt in ett par jeans, det har jag gjort. Och just nu sitter jag och kollar på andra avenyn. Sjukt bra.

Imorgon är det skola. Känns helt okej, var ju inte där på nästan hela veckan nu i veckan så man längtar nog lite.
Efter skolan så följer anna med mig på ett litet ärende och sedan blir det en liten promenad och sedan chill hos någon av oss i think. En bra måndag, helt enkelt.

Nu ska jag skära klart mitt blodröda och blanka äpple som är underbart gott och sedan kolla klart på aa.
Ha en bra natt, ni som är vakna. Godnatt.

i'll shine for you

HALLÅ!
Idag är jag glad & glad faktiskt. Dock lite trött faktiskt.
Dagen började med att anna väckte mig med ett telefonsamtal och en halvtimma senare så var jag på plats hos henne. Vi tog en promenad som var väldigt skönt och sedan tillbaka till anna där ett uppvärmt bubbelbad stod och väntade på oss. Sjukt skönt var det, riktigt trött nu efter. Och resten av eftermiddagen så låg vi mest och peppade håkan och kollade lite på en sida som trycker på t-shirtar. Så förmodligen kommer vi trycka en liten t-shirt med han på, hur nice som helst.

Nu har jag nyss avnjutit en pizza såhär på söndagskvällen, så jävla gott var det om ni undrar.
Under kvällen tänkte jag hinna med att plugga, städa rummet och kolla på Andra avenyn, kung som tusan.

Nu däremot blir det entourage=)
hörs sen, puss!

rocky took a lover

TJahaaa.
Just nu sitter det en maria med krossat hjärtat här. Det är en grej som har krossat mitt hjärta..
MEN, missuppfatta mig inte. Jag har inte fått mitt hjärta krossat så att jag är ledsen.. Eller om man ser det så så är jag nog lite rörd.
ENTOUFUCKINGJÄVLARAGE krossar mitt hjärta. Jag har suttit nu hela kvällen och sett halva jävla säsong 3, och jag vet inte vad jag ska göra för det är så sjukt bra. om ni har inte har sett, KOLLA! Det kommer vara det bästa ni gör i ert liv.

Men back to reality. Åkte ju som sagt till östersund igår, blev god mat hemma hos m&m och sedan en tur till statoil med kussen och hans kompis. Resten av kvällen satt jag och mamma och spanade utlandsresor.. tjoho.
Klockan 12 så stängde jag av datorn och skulle sova, var jättetrött.. 2 timmar senare så ligger jag fortfarande vaken med djupa tankar och ett illamående som jag trodde skulle bli min dö. Somnar nog inte förrän klockan halv 3. Inge konstigt med det, tänker ni. Klockan SEX vaknar jag och är........ PIGG. Nu ser ni det konstiga va? Jag, Maria Nääs, vaknar klockan 6 på en LÖRDAG, då jag vanligtvis brukar vakna ungefär 1. Ja det var väl det.

Klockan 12.18 gick mitt och mammas tåg hem till kära sundsvall. Såå.. under kvällen har jag ätit gott, och vi har dessutom börjat kolla efter kattunge nu, eftersom min brors katt aldrig vill bli på smällen, så vi håller ögonen öppna=) Och just nu är jag väldigt trött ,det förstår ni va?=)

Imorgon blir det nog lite motion med anna och sedan ska vi bada i hennes jävla grymma underbara bubbelpool som vi väntat på att få göra hela jävla veckan=) Så jag ska sova nu, så det blir söndag nån gång! (hehe, anna ska jag vara med dig hela veckan?) HAHA.

Nu ska jag sova. Godnattciao.


image51

bell X1

Hallo.
Vart inge bloggande igår, trots all tid jag hade, eftersom jag var hemma. Men jag hade inte lust helt enkelt.
Mår fortfarande inge bra, leder värker och mår illa. Lite jobbigt faktiskt.

Så nu ska jag faktiskt släpa arslet ur soffan för att packa ihop lite kläder. Mamma kommer hem snart och då far vi upp till östersund, men dock bara en natt kommer hem imorgon. Och tja.. det är väl så min helg kommer se ut, med tanke på att jag är sjuk så lär det inte bli så mycket annat än ta det lugnt.

men... packa var det!
ha en trevlig helg. ciao.


And then I'll shine for you. Then I'll burn for you.
Then I can shine for you. That's what I'll do.


RSS 2.0