out of control

Usch nu har jag dessutom ont i lederna :( Undra vad det här är egentligen, har väl åkt på någon jävla influensa.
Blev en sen tur in till stan med far också för att plocka upp bror! Det är mysigt faktiskt att åka mitt i natten då alla hus och lägenheter är släckta och det enda som lyser är gatulampor och trafikljus. Mys.

Nu ska jag jag stänga av datorn och ta mitt pick och pack för att placera mig i m&p:s dubbelsäng där jag ska sova eftersom mammsen är borta=) Lika bra ifall jag får mardrömmar eller något liknande haha :D

Godnattpuss



2008-01-30

Tjoho, fyndigare rubik än så kom jag faktiskt inte på.
Jag har verkligen ingen aning om hur många dagar det är på januari, 30 eller 31? Och med tanke på att JB håller i tyglarna så hårt angående våra datorer så kan jag inte ens klicka på tiden där nere i hörnet för att kolla datum, för då kommer det upp en liten ruta "du har inte tillräckligt med privilegier för att ändra systemklockan blablablala" Vadå ändra systemklockan!?1 Jag vill ju bara kolla datumet!!!!!!!!
Men HAHA är jag dum i huvet eller?=) Det är klart att det är 31 dagar i januari (gjorde det där lilla tricket med knogarna) Men låt oss säga så här.... Vi är på väg ut ur januari nu och det vankas februari. Jag vill att tiden ska gå fortare än vad den gör. kent 8/3, håkan 19/4 och sommmmarsommarsommar, utomlands, bada, gå barfota i gräset, inte behöva ha några kläder, hav. Ahhh.

Men nu är det fortfarande januari =) Och jag sitter hemma med magsjuka. Igår vid klockan 11 så började jag känna illamående och bestämde mig för att sova. Vaknade sedan vid 3 av frossa och att jag köjdes och på den vägen var det...
Känns inte alls okej med tanke på att jag hade för mycket planer idag känns det som.
Menmen, vad ska man göra? Usch, jag mår illa.

Så imorn är det alltså tordag... Jag hatar torsdagar, speciellt morgondagens torsdag. Har matte som vi inte ens behöver vara med på eftersom dom har prov som vi redan gjort. Och sedan har vi idrott klockan 2. Så onödigt. Får se om jag går imorgon, för närvaron är det ju bra, men inte för lektionerna.

Nu ska jag ta ett bad. Solongpuss

pollenchock och stjärnfall

hallå=)
Nu är jag mycket piggare och gladare, dock ont i huvudet fortfarande..
Anna kom som sagt hit och vi tog en promenad, med reflexväst på dunjackan så såg man ut som en riktigt tjockis=) Haha. När vi gått i en timma ungefär så gick vi hem till mig och jag duschade. Skulle fortsätta lite med vårat projekt också men man vet ju hur det blir med sånt..
När mamma kom hem med äpplen så åt vi äppelbitar, typ hur gott som helst =)
Sedan gjorde vi världens roligaste sak. M&p satt i vardagsrummet och jag och a i köket. Så tog vi kniven som vi skurit äpplena med och kletade in den med ketchup också kletade jag in min handled med ketchup sedan slog vi kniven i bordet också skrek jag allt jag hade och kutade in i vardagsrummet, då stod mamma halvt upp och drog sin klassiska "VA EREEEEEEEEEEEEEEEE?!?!??!" HAHAHAHHA.

Nu har anna åkt hem och jag har precis plockat ihop på mitt rum så jag kan sova med gott samvete i natt.
Ska strax göra kvällsfika och se på entourage.

Imorgon är det skola först och efter det hänka på sandra och anna en snabbis när dom ska planera lite och efter det så drar jag och anna och simmar. Ni kommer få höra mycket om simning och promenader ett tag framöver haha=)

Nu blir det fik och entourage.
Puss.


Ge mig tips och goda råd så jag kan göra helt tvärt om
För det är väl fan inte sånt man tänker på och drömmer om


he talks like a gentleman

Hej!
Min dag min dag.... Jag vaknade trött som ett as och åkte till mitt ärende eller vad fan jag ska kalla det..orka. Ja det gick bra. Men det här är nog jobbigare än vad jag trodde att det skulle vara och jag erkänner det nog inte riktigt för mig själv. För den här jävla spänningshuvudvärken kommer och går och det beror nog på det. Så jag var hemma idag från skolan. Inte mig emot. Känns som jag lägger så mycket energi på det här så jag orkar inte med något annat.

Trots min huvudvärk och allt så är jag väldigt peppad för lite motion så anna kommer till mig sen och vi ska ta en promenad. Skönt. Sedan har jag nog inte så mycket mer att berätta.. Imorgon blir det en helt vanlig skoldag iaf. Och then what? Pengarna behöver sparas som fan nu inför stockholmsresan. Men då shoppar jag nog hellre i sthlm än i gamla sundsvall, så med lite tur så håller man sig nog! :)

Nu är det käk. Bye.

city of blinding lights

TJOHO! Ny vecka, nya tag.
Dagen började med skola, svenska. Var där till 11 och sedan hade jag mitt möte, som gick bra. inte så mycket mer att säga om det. Vid 2 så plockade jag och mamma upp anna och skjutsade oss till sporthallen, där vi drog några längder =) bastade också vilket var hur skönt som helst. Efter det så åkte jag och anna hit.

Nu ska jag berätta världens roligaste händelse, dom som inte är lättroad ska inte läsa:
Jag och anna ligger i min säng och hjälps åt på en bana på super crazy guitar mania deluxe 2. Det går skitbra också hör vi min mamma ropa i trappan, "vill ni ha fika?" Jag och anna kollar på varandra och utbrister "åååh, fiiika=)" Gott tänkte vi och skiter i att det går skitbra på banan och hoppar upp ur sängen som ivriga småbarn. Kollar min msn innan vi går ner och då har mamma skickat en länk på en hotell i rhodos som vi skulle kolla. Så när vi går ut ur mitt rum så tänker vi "tänk om hon sa kika eller nåt, hehehe också får vi inget fika hehe ;)" Går ner i trappan och ropar "vad sa du mamma, ska vi fika?" "Nej, jag sa att jag skulle åka till ica"
ÅHHHHHHHHHHHHHHHHH besvikna som fan ramlar jag och anna ihop i trappan och skrattar tills vi dör=)
HAHA HUR KUL SOM HELST.

Tjaaa,det var det =) Vad har vi gjort mer idag? Jo, nästan beställt tågbiljetterna till stockholm och kollat runt lite bland vandrarhem. Blir kung, längtar så mycket att jag dööööör snart :D
Sååå min dag har varit långt men rolig.
Imorgon har jag först ett litet möte på morgonen och efter det så blir det skolan :)
Efter skolan så ska jag och anna ta vår lilla promenad och sedan blir det invigning av annas bubbelpool om dom har installerat den :D Hur nice som helst.

Nu ska jag kolla på entourage och aa=) Pussgodnatt

he keeps me alive

Tjoho bloggen!
Nu är snart sista dagen på helgen över och lika glad för det är jag ändå.
Min dag har sett ut som så att jag vaknade ganska sent, runt 12, anna kom hit och vi stack ut och tog en promenad på en timma, fan vad vi är duktiga=) Sedan gick vi hem till mig och tog ett äpple, alltså åter igen, fan vad vi är duktiga=) Fast sen åt vi popcorn... Äsch, vi kollade på en film också.
Resten av dagen/kvällen har jag och mamma suttit och letat det perfekta hotellet för vår utlandsresa. Än har vi inte bestämt vart, för jag är så kräsen=) Men det löser sig. Längtar sjukt mycket.

Såå nu sitter jag här och ska strax förflytta röva till sängen där jag ska kolla på andra avenyn.
Imorgon är det skola på förmiddagen och på eftermiddagen har jag ett litet möte kanske man kan säga.
På eftermiddagen ska jag och anna simma, ALLTSÅ FAN VAD DUKTIGA VI ÄR=)
Måste ju börja nu inför beachen 2008 i grekis ;)

Vi har även utvecklat planerna inför stockholmsbesöket i april också, KOMMER BL KING.
är det någon mer än jag som längtar efter våren?!?!? tänk alla söta små skor och tunna jackor man kan ha.
blääääää vad jag längtar, vill ha vår nuuuuu!!!!

Nu blir det the second avenueeee. Pussgodnatthejdåhaentrevligmåndag

ENTOURAGE

allltssssssåååååååååååååååååå.
Man får leta länge efter ett bättre program än entourage. Helt sjukt grymt.
Jag blir nästan tårögd för att det är så bra. Det är KUNG. Det är bäst. Jag är kär.

Nu ska jag kolla klart på sista avsnittet på säsong 2 och imorgon kommer jag SPRINGA till min bror så jag kan få säsong 3. Alltså, jag skulle nästan kunna göra det. ÄRLIGT anna, jag skulle nästan kunna göra det. Med betoning på nästan.
Godnattpuss

WIHO

HEJ BLOGGEN!
Idag är jag glad, lalalalala.
Anledning 1 (även den största anledningen): Vi har suttit och kollat på utlandsresor sen i torsdag, för sista veckan i augusti ska vi åka, jag mamma och pappa. Och sen bestämde vi också att anna min kära ska följa med,WIHOOO=) Så nu är det bestämt. Det blir grekland (jag menar jag har ju bara varit där 3 gånger redan, så varför skulle det skada med en gång till?) Och om det blir som vi tänkt, så åker vi till Zakynthos=) Ska bli grymt kul och vi längtar sjukt mycket=)
Anledning 2: 19 april spelar håkan hellström i stockholm , och vi ska dit=) Jag, anna, malin, sandra emma och amanda! Det kommer bli grymt!
Anledning 3: DET ÄR INGE LÅNGT KVAR TILLS KENT SPELAR I TIMRÅÅÅ!!!! PEPPPPPPPPPPPPP.
Anledning 4: Jag och anna var ute och gick runt sidsjön, vi är duktiga! det var skönt och det är en bra anledning till varför jag är glad!

Hmmm, tror det var allt=) Har endel saker att se fram emot nu iaf, och det är ju alltid kul.
Dagen har spenderats med m&p i stan och birsta. Sedan gick jag & anna ut och gick.
Och nu sitter jag här och väntar på mat! Ikväll blir det en hemmakväll igen, ska se filmerna som jag faktiskt aldrig kollade på igår haha.

Ha en trevlig lördag.ADios.

image48

it's me

Hej bloggen=)
Imorse vaknade jag av ett samtal från min käraste kusin nämligen Joacim (eller stavas han med k?)
Äsch, han väckte mig iaf vilket var bra annars hade jag nog fortfarande sovit nu. Då gjorde jag frukost och kollade på entourage. Alltså hur bra får ett program vara egentligen? Det är FÖR bra.

Och nu sitter jag här, nyss klätt på mig och ska strax åka och handla med mamma=)
Ikväll blir det en hemmakväll med hyrda filmer och gott!
CIAO.

are you there God?

TJOHO!
La mig nyss i sängen för att fortsätta kolla på entourage säsong 2. KUNG.
Men med min vanliga tur så ska självklart hårddisken krångla så jag inte får över avsnitten........
Äh fixa't sen.

Åkte till bror min förut, myste med katterna och kollade när han spelade call of duty. ÄRLIGT, så är det fan roligt att kolla på. Och jag är inget fan av titta-när-andra-spelar-csochliknande. men som sagt, så är det riktigt roligt.
Efter det så for jag och mamma och handlade lite. Åkte hem och gick och myste med ludde. Sedan gjorde mamma iordning en smaskig kycklingsallad som vi avnjöt. Och avslutade middagen med en efterrätt, nämligen semlaaaa. JAG ÄLSKAR SEMLOR. Men inte såna man köper på affären, utan helst farmors. Men idag fick jag nöja mig med affärens och ta bort mandeln. Blä.

Imorgon är jag hemma igen. Med tanke på det är ganska jobbigt att stirra in i en skärm när man har ont i huvet och på skolan använder vi datorn typ 80% av vår skoltid. Inte för att jag gör så mycket annat här hemma... men det känns ändå skönt att vara hemma när man inte mår bra.

Nu blir det entourage om Gud vill mig väl.
Sov gott puss


he doesn't look a thing like Jesus

Hola!
Idag är jag hemma från skolan, min huvudvärk dödar  verkligen mig usch....
Vi har haft strömavbrott mellan 10 och 2 p.g.a att några gubbar håller på dra ledningar ovanför oss, SJUKT JOBBIGT. Som tur är så har man ju en bärbar dator också så jag låg och kollade på alfie=)

Snart kommer mamma hem och då åker vi till brorsan för att överlämna kryckorna eftersom stackarn har ramlat och gjort illa sig! Och självklart hälsa på mina gosisar :D:D:D Hoppas kattfan blir GRAVID snart så jag får min efterlängtade kattunge=) Haha.

Men nu ska jag klä på mig, ADIOS.

watch it now - here he comes

HEJ=)
Ikväll var jag duktig och städade my room. Men som vanligt så blir det aldrig lika fint som när mamma städar, då ligger verkligen varenda liten grej alldeles rakt och allt är undanplockat och cleeean. Men när jag städar då är det mest att ta bort alla glas, bädda sängen och antingen hänga alla kläder lite snyggt över soffarmstödet eller kasta in dom i garderoben.
Som tur är så kommer ju mamma hem imorgon!

För tillfället lyssnar jag på lite musik, är trött & lite sur över att jag inte har några fler avsnitt av entourage för tillfället. Imorn kastar jag in hårddisken hos brorsan så ska han få proppa den med säsong 2, 3 & 4. Skitnice.
Jag verkligen älskar entourage, lika bra som gossip girl! Och ja vad fan händer med gossip girl?! Dom har ju verkligen uppehåll hela jävla tiden, pardon my french. Men på måndag 29e så kommer nya avsnittet ut=) jag längtar!


Men vet ni vad? Nu ska jag hänga lite med john blund ,HAHA fan vad töntigt.
Ha en god natts sömn, puss



romeo and juliet

Hejsvejsilingonskogen!
Dagen började med en liten försovning för mig och anna men det gick bra ändå.
I övrigt så har skoldagen varit en ganska intressant men meningslös dag. Bra för mitt och annas projekt i alla fall.
Men sista lektionen blev det bara trams. Vi fick sluta klockan 6 i alla fall vilket var hur skönt som helst.
Då gick jag och anna till mood och inväntade stängning för johan. Sedan åkte vi med honom hem.
Nu sitter jag här och är nybadad, som vanligt så somnade jag i badet, så jävla sämst.
Ska strax torka håret och sedan ska jag städa mitt rum. Om jag är trött efter det så ska jag gå och lägga mig faktiskt=)
Har inte fått entourage säsong 2 än, också sääämst.

Imorgon är det skola, och imorgon kommer mamma hem också! Saknar dig med mamma :D
Nu blir det städning med the killers på högsta volym =)
Pusshejdå

love you more

Tjohooo bloggen=)
Anna kom till mig vid 7 ungefär. Då la vi oss och kollade på entourage. Halv 8 sov vi och vaknade klockan 9 haha. Eller anna vaknade halv 10 för att vara precis. ASskönt. Jag gick och duschade, ÄNNU SKÖNARE. Gick i sömnen ner till duschen och då ljuger jag inte.
För tillfället så sitter anna och nördar ett skitdåligt spel, typ skitdålig kvalité av guitar hero HAHA nörd. Hon sa just "alltså ,tror du att jag kan göra nån karriär på det här eller..?! HAHA.
Och jag börjar bli tröttt.... -.-.
Självklart, bara FÖR ATT vi börjar sent imorn så ska jag vara trött. Hade vi börjat halv 9 imorn så hade jag varit aspigg och inte kunnat sova.

Äh, nu gör jag något annat.
Har kollat klart på säsong 1 av entourage nu :(
Godnattpusshejdå

when you were young

Hellooo=)
Just nu sitter jag och väntar på anna, som ska sova här ikväll, vi har laddat upp med en massa gotta! MYS.
Helt sjukt skönt att börja halv 1 imorgon, men tyvärr så blir de ingen sleepover på skolan imorgon p.g.a att ingen lärare kunde vara med. Sämst =( Vi som var hur peppade som helt för det där. Får ta det någon annan gång.

Skolan idag har varit kolugn. NK och programhantering. Dessutom har vi fått kunna gått tidigare både idag & igår, vilket är hur skönt som helst. Efter skolan så var jag på stan med bl a isa, sandra, malin och anna =) Jag införskaffade mig ett vanligt baslinne och en underbar jacka!

Nu blir det vänta på annapanna och kika entourage!
Gött, bye

hey little shorty

YO!
Knepig kväll, det känns som att jag inte varit på skolan idag. Kan bero på att jag somnade förut..
Kvällen har bestått av käk och käk, jag har ätit hur mycket som helst ikväll, HELT SJUKT. Bl a middag, två äpplen, apelsin, popcorn. Ja ärligt , så fanns det inget stopp. hmmm.
Och nu sitter jag och kollar på entourage, helt sjukt bra. Har börjat kolla på det förut flera gånger, men jag kom bara halvvägs på första avstnittet, men nu har jag sett 5 st =)

Och tja..... så här såg min och isas konversation ut, när hon berättade att dan (han som jag lagt ut filmer på) har en flickvän. JAG VART SUR.



Ja men nu tänkte jag fortsätta kolla på entourage =)
Imorgon blir det skola och sedan sover anna hos mig!
Godnattpuss

with you

HALLÅÅÅÅ=)
Idag är jag är trött & glad. På något konstigt sätt!
Sjukt slapp dag på skolan, mmmm sånt gillar jag! Och dessutom så slutade vi väldigt tidigt, eftersom vi inte hade något att göra på ist-tiden. Det gillar jag också. Så då gick jag isa och amanda på stan ett tag sedan tog jag bussen hem. Och nu har jag sovit ett tag, inte så bra..

En sak som jag måste klaga på idag är SATANS JÄVLA SANDGUBBARNA!!!!!
Ni sandar som några jävla arslen så jag inte ens kan gå hem från bussen.
Jag höll på att ramla 3 gånger och jag kom fram till att man måste se förjävla ful och rolig ut när man gör den där minen precis när man håller på ramla. Jag känner mig typ förvriden i hela ansiktet när jag gör det hahahaha. Skulle vilja ha en bild på mig själv precis när jag halkar till!

Äsch nu ska jag strax äta sedan ta ett LÅNGT och varmt och härligt bad!
Puss

smörpopcorn

Äh, det här går inte framåt.
Känner mig less & förbannad, men egentligen vet jag inte varför.
Ni vet den där känslan när man verkligen känner att nåt är fel, men man kan ändå inte sätta tummen på vad?
Jag HATAR den känslan.

Jag vill ha inspiration. Av nån. Av dig.
Men jag har lagt det bakom mig nu. Tror jag.


Förut åt jag massa smörpopcorn, alltså, frågan är;  finns det något bättre?
Smörpopcorn påminner om sommaren. Sommaren påminner om dig. Och du = DÖ!
Godnatt nu, ny dag och nya möjligheter imorgon. Hoppas verkligen på de där nya möjligheterna.
Pussnattihej

sämst

Okej, det här är sämst.
Men vad det är får ni reda på när jag klar.....
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.



Men just det, ni får inte reda på det ikväll
Sorry, men härda nyfikenheten nu.
Puss.

Golden touch

med det som var förr, det har jag lämnat kvar
det får vara glömt, det var något som var
jag har börjat tro att det finns nåt mer

För det här är en dag att bli kär på

HALLÅ, jag gissar på att ni har saknat mig?!
Jag har helt enkelt inte haft sån stor lust att blogga det senaste dygnet, om sanningen ska fram.
Och inatt så låg jag hos anna och gjorde min nya header så då orkade jag inte heller.
Men nu är jag här och nu ska jag göra det! Igår så åkte jag till anna vid halv 10, spelade hockeyspel med henne och affe, NÄSTAN OAVGJORT MOT AFFE, men bara nästan. Och anna vann såklart över mig, hähä
Efter det kikade vi på knocked up och åt chips, asgöttt. osv osv. Vi somnade klockan 4 kanske.
Och imorse då vaknade vi av strålande solsken, jag trodde verkligen att det var sommar när jag vaknade :D

Nu är jag hemma iaf och jag tänkte skriva lite på en uppsats och sedan ska jag bara ta det lugnt hela dagen skönt skönt. Och den här veckan i skolan är verkligen något man ser fram emot. Inga prov eller inlämningar eller nåt så sjukt skönt. Och på onsdag börjar vi halv 1 och går till halv 8 för vi har öppet hus och efter det så ska vår klass sova kvar på skolan, MYS. Speciellt nästa morgon när man sätter sig och har lektion i pyjamas.

Men nu tänkte jag göra någon nytta.
Adios=)


Jag föll djupt och handlöst när jag mötte dig, även om det gjorde ont har jag aldrig ångrat mig

Jag har gjort så dumma saker du kunde göra lika bra, säkert mycket bättre, men du är inte jag

avslutar med en kungbild på mig och anna!


You belong to me

HALLÅ!
Dagens sanning är..... jag är inte död!
Jag vaknade klockan 1 och åkte med mamam och farmor till ikea då, och har nyss kommit hem nästan.
Första gången jag sitter vid datorn idag, yeah!

På ikea/birsta city så provade jag en mycket fin tröja på monki, men som vanligt så är det ju så att när jag har pengar att spendera då blir jag skitsnål, men sen när jag inte har ett öre, då vill jag ha ALLT! Det är verkligen sämst.

Min kväll ser ut som så att när anna kommer hem från hudik så åker jag ner till henne och har en chipskväll, mmm myys!

Men nu ska jag gå och sparka morsan i röven så maten blir klar snart!
CIAO.

Mysfredag

Hejhalloj!
Nu har jag nyss kommit hem från en väldigt trevlig och mysig kväll hos sandrababe, med massa mystjejer.
Bilder har jag inte fått ännu, men det kommer=)
Efter en väldigt tidig morgon och lång dag så känner jag tröttheten komma och min säng väntar på mig.
Ska försöka att inte tänka så mycket på min läskiga mardröm som jag drömde inatt (har inte berättat om den)
men med tanke på att mamma fixade en lampa till mig att ha i fönstret nu, så går det nog bra. (jag är sjukt mörkrädd)
Annars får jag väl gå ner och lägga mig mellan m&p :D mys.

Godnatt, hoppas ni haft en trevlig fredag!
Pussgodnatt


Samson

God kväll!
Äntligen fredag och jag sitter och njuter riktigt! Mmmm lovely friday.
Dagen har gått relativt fort, det gillar jag. Fick sluta lite tidigare från webbdesigen, då drog jag och anna på stan där jag köpte en jacka, tröja och en mascara. Eftersom jag fick pengar idag, mycket skönt. Är nyhemkommen där jag möttes av min farmor och en sprallig lisa (hund) kulkul.
Så just nu sitter jag och funderar på om jag ska duscha innan jag ska till sandra.
Skönt att vara fräsch i håret men jobbigt att behöva fixa det. Får nog ta mig en funderare på det där...

Nu ska jag fortsätta dreggla till min älskling (dan talevski)
Ha en bra fredag, pusshejdå

Two can keep a secret if one is dead

Åhhåhåhhhhh.. Varför vill Gud jävlas med mig? Varför funkar inte msn?!
Nu har jag ju inte ens gjort något fel (som jag hade gjort sist, men det behöver vi inte gå in på)

Precis alldeles nyss då jag skulle börja skriva det här inlägget så hörde jag pappa i trappan och smällde igen datorn fort som fan och släckte, men han öppnade dörren och sa "För sent ,jag såg att det lyste" och sedan tog han en godis av mig och gick. Och helt plötsligt blev jag jättetrött.

Det är en dag imorgon också, så nu ska jag ploppa ut ögonen och släcka lampan och gänga john blund.
Pussgodnatthejdå
ps. Är det någon som vet hur john blund ser ut? d.s

No one

YO!
Jag måste börja med att säga att jag HATAR min design, det här är sämst :( Det är fan inte kul längre.
Och vad gör man åt det? Jo, man sätter sig ner och tar sig tiden till att göra en ny design, men orkar jag det? Nej, för så fort jag börjar blir det fel och då skiter jag i allt, och sen sitter jag här och klagar på min nuvarande design.
Dumma mig.

Angående annas lilla kommentar i förra inlägget så måste jag bara slänga in detta: min mamma är the shit ju! eller hur?=) Älskar dig mamma!

Men min dag.... den har varit skön och avslappnad. Slapp dag på skolan. Otroligt skönt. Efter skolan, lite häng på stan, väldigt slappt det också, sköntskönt. Sedan drog jag och anna my friend hem till mig och hängde mer. När vi gick från bussen så bytte vi skor, eller en sko, så vi hade en varsin sko, det var jättekul. hehe?

Och nu ligger jag i sängen med min underbara laptop och njuter av att ha minsta lilla detalj inför morgondagen avklarad. Kläderna ligger hopvikta och väntar på mig tills imorgonbitti, luggen är kammad och väskan är packad. Underbart.
Imorgon är det underbara fredag vilket jag har längtat till ända sen slutet av förra fredagen.
Då börjar dagen med engelska och slutar med webdesign, intressant dag. På kvällen blir det mys med tjejerna hos sandra, kul!

Och eftersom jag just nu ligger o dregglar till min underbara dan talevisdjfsdjkhj (vet aldrig vad han heter i efternamn), så tänkte jag bjuda på en liten video.

HUR KAN MAN INTE ÄLSKA HONOM?
SMAAAAAACK<3 

LOVE LIFE

Tjena bloggen, jag vill bara säga en sak: JAG ÄLSKAR LIVET!
Ja det gör jag, jag kom fram till det idag. Livet är underbart. VÅGA ÄLSKA LIVET.

Nu tänkte jag städa lite för att göra min morsa glad tills hon kommer imorn (hej mamsen) och sen tänkte jag ta en lång dusch eller ett bad kanske? Slänger in ett mer ingående inlägg senare.
TJAO.


image41

höhö

- Isbl' / says:

japp det gör vi=) ta av dej kläderna nu :P glöm inte att släckla lyset ;)


HAHAHAHAHHA. det är redan gjort! godnatt.


The first day of my life

fuLHund,HAHAHHAH.
Åh herregud vad trött jag är, ögonen faller ihop på mig, så jag tänkte faktiskt besöka john blund alldeles strax.
För det är ju nämligen en dag imorgon också, för alla som inte visste det.
Då har vi rätt så skön dag, matte och idrott. Det sämsta är att vi har 2 ½ timmars hål mellan lunch och idrott, vilket vi inte tycker om.

Nu ska jag drömma om min dan tavlejsjejkjk, nåt sånt!!! i love you dan HEHE.
Godnatt!


alla som inte dansar

ÅH, direkt när jag om in på msn, så loggades jag ut....
Så det där varma badet blev av, GRYMT skönt. men jag somnade i badet så nu har jag russinfingrar skitäckligt.
Snart tänkte jag torka håret och fixa lite, för att efter en natt med kläder på och linser i så blir man helt plötsligt jättepigg på att ha allt klart på kvällen... Det är ju bra iaf.

och vet ni? jag är kär.
rulla ner om ni vill se i vem...

































HE OWNS MY HEART!
man börjar ju gråta när det tar slut

losing my way..

VARFÖR FUNKAR INTE MSN?!?!?!?!?!??!?
åhhh grymma värld.

GISSA,vem som nyss kom hem? Jo jag. FRÅN SKOLAN. eller typ. Jag var klar med provet kvart över 6 sen gick jag till johan på mood och väntade i hundra år på pappa men NU är jag hemma=) Provet gick sådär, sämre än jag förväntat mig menmen.

Och med tanke på att msn inte funkar så kanske jag ska göra lite nytta? Typ som ta mig ett långt skönt baaad mmm, städa rummet lite, skriva lite på engelskauppsatsen? toooo bad, för nu kom jag in på msn:D
HEJS.

never again

Tjoho
Just nu sitter jag på the favorite school, johnbåååer, som rektorn uttalar det!
Är skittrött och har projekt och företagande, håller på med mitt och annas lilla (stora) projekt, men anna är sjuk så jag kommer inte nån vart.
Igår så la jag mig och pluggade vid halv 12, med datorn på magen, kläderna på och linserna i. Sedan vaknade jag i morse kvart över 6, med kläderna på linerna i och datorn fortfarande på magen. JAG VILLE DÖ!
Slängde av kläderna, slängde linserna åt helvete och somnade fort som fan. Vaknade klockan 8, och hade stressigt som fan. Men som sagt så sitter jag på skolan nu.
Jag och Isa låg nyss och sov på bänkarna på rasten, skitskönt.
Och jag gruvar mig verkligen för att behöva göra prov klockan 5 idag =( Jag vill bara hem och sova!


Men nu ska jag fortsätta med vårt lilla projekt, sen ska jag äta en baugette och cola, för idag är det erlandsabjsbsjbsjabjs på maten, bläää.
hejdå.

En lögn är ingen lögn förrän sanningen kommer fram

KÄRABLOGG.
Kvällen spenderade jag med isafisa HAHAH (skitkul tycker jag, vad tycker ni?) vi satt och snokade på webbeen, kollade på gynning och sånt. Just nu sitter jag bara och mår lite dåligt över att jag måste plugga mer på mitt fekprov, som jag ska ha imorn. uschochfyochblä. Och med tanke på att jag har en lång dag framför mig imorgon så behöver jag all den sömn jag kan få, men icke.

Nu blir det lite andra avenyn innan jag hoppar i säng för att plugga och sedan sova.
Sov gott!



gör det för att du inte vill, och inte för att jag vill.

huahua

Tjoooohhoho, idag är det en lite gladare dag för min del! Jag vaknade nog på rätt sida imorse, eller vad tror ni?
Skola har det varit idag, och det var en sån jävla dryg dag, först naturkunskap och sedan programhantering, bläää.
Efter skoldagens slut så följde jag med isa när hon klippte sig och nu har jag nyss kommit hem, väntar på pappa som ska komma hem och laga FISKPINNAR, MMMMM. Först var jag jättesugen på spaghetti och köttfärsROSER, hahahahhaa. men sedan började jag tänka på fiskpinnar och ringde pappa för att ändra mitt önskemål. Smask.

Ikväll blir det plugg, för imorgon har jag prov i fek.... Och det sämsta är......... att provet är klockan 5:(:(:( Hur ska jag orka?!?! Jag kommer heldö.

och DU. du du du. TÖNT.
HEJDÅ

här kommer en liten bild på hunden som jag och  isa ska köpa, whiho!
fast det är ju bara önsketänkande... så gullig.


Make a past

Det här är en sjukt deppig dag. Varför? Jag vill inte ha deppiga dagar. Jag VETinte ens varför jag har det.
Helt sjukt jobbigt och sämst.

Idag så var det skola som vanligt, dagen har gått relativt fort och bara flytit på, blev klar med referatet på svenskan och hoppade av istmatten, vilket känns hur skönt som helst. Nu är det ett prov i fekA och en uppsats på engelskan som ska in i slutet av veckan, helt sjukt skön vecka alltså...

Kvällen har bestått av världens mysigaste och bästa film, no reservation. Jag GRÄT.
Och nu tänkte jag fortsätta kvällen med lite fika och andra avenyn.
Adios.

image38

Put you to bed

nu är jag klar med uppsatsen och ska sova, för annars blir mamma sur och stänger av internet. hej mamma :)

I'm falling everytime you look at me like you did when you were mine

Hide away

Imorse vaknade jag och anna klockan 1, efter tre försök av mobilen att väcka oss, men icke. Men jag kände mig väldigt utvilad och det var ju bra. Så hela dagen har vi försökt att fortsätta/börja på uppsatsen, men det gick verkligen piss, så jag fick ta hjälp av päronen och nu har jag en sida gjord, endast en sida återstår. Skönt.

Imorgon är det åter skola igen och efter skolan följer jag med anna då hon ska klippa sig. Och resten av kvällen vet jag inte vad jag ska göra, det återstår att se.

Nu ska jag fortsätta med uppsatsen, kanske slänger in en uppdatering sen.
adios.



It's a supernatural delight
Everybody was dancin in the moonlight

Let me love you

Tjoho, det blev en liten uppdatering på designfronten idag, men jag ska göra om den imorn, för jag blev verkligen inte nöjd, jag la in den där typ bara för att jag kände att jag var tvungen. Men lite häftig är den ju..

Kvällen började med feber för min del och ont i hela kroppen, kanske influensa på g?
Men jag proppade i mig ipren och bet ihop och sedan spenderade jag kvällen på södermalm med trevligt folk.
Jag och anna är nyss hemkomna och hon sleepar hos mig.

Imorgon ska jag sitta med en uppsats hela dagen om sundsvalls utveckling, som ska vara klar på måndag!!!! Usch, jag gruvar mig för att vakna imorgon.

Men nu orkar jag inte skriva nå mer , jag är trött. Godnatt, adios.

Dancing in the moonlight

Vem försöker jag lura? Ärligt, så är sanningen att jag inte kan sluta tänka på dig även fast jag försöker intala mig själv gång på gång att jag inte borde bry mig längre.. Det här är sämst.
Jag försökte skriva det här inlägget för ett tag sen, men då var de typ bara ordet "sämst" som dök upp, så jag sket i det, men nu känns det som att det sprutar eld ur fingrarna.

Måste börja med att säga att FY vad skönt det var att somna igår! Jag kommer knappt ihåg att jag la mig i sängen, så trött var jag.
Och nu sitter jag här, lika trött. Ikväll har jag varit med anna och isa, gotjejerna. Med risk för att låta töntig, men vi har verkligen alltid roligt, inte på det sättet att vi har "roligt", utan vi är så jävla lättroade, det är sjukt kul.
Dom har nyss åkt hem typ, så jag kollade nyss klart på nya gossip girl, och tänkte faktiskt sova strax. Det är nog ingen som kan förstå hur jävla skönt det ska bli att sova ut imorn. GRRRRRymt skönt.

Förresten så hade jag ingen ork eller tid att göra om designen ikväll, det kommer imorgon.
CIAO, godnatt KR!

Patrick Park

Yes, han är bäst!

Uppdateringen av designen går sådär, jag laddade ner photoshop med svenska versionen, det är skitkul nu när man fattar, sämst att skolan gav oss den engelska tycker jag, men.. Så nu sitter jag och lär mig, hur kul som helst.
Men dock så smyger sig tröttheten på igen, funderar verkligen på att lägga mig snart.

Imorgon blir det skolan och på kvällen vara med anna, ska fortsätta med designen då. JAG LÄNGTAR.
Och nu påminde issa mig just om att vi skulle ha med baugette imorn, men jag glömde!!!!!!!!!!!!! FAn nu kommer jag vara skitsur hela dagen imorgon.....

Aja, ciao.


image35

Brist på rubriker..

Ja så är det faktiskt, men det är inte hela världen.
Mitt sena inlägg inatt resulterade i väldigt trött morgon. Jag och anna vaknade halv 8!!!!! Då skyndade vi oss och kom några minuter för sent till skolan. Vi har varit typ hur trött som helst hela dagen, HELT SJUKT! Inte gjort någon nytta idag, bara ett matteprov som inte gick så bra... Det är lite jobbigt men.

Just nu sitter jag och pillar med en ny header, är så sjukt less på min design nu, så jag måste göra något åt det! Snabbt. Men med tanke på min trötthet så kommer jag nog inte orka ikväll. Jag kommer nämligen slockna väldigt tidigt ikväll.
Och imorn är det underbara superbraiga fredag! yesyesyes, vad skönt.
Men nu ska jag fortsätta pilla, kanske kommer upp en ny design ikväll, får se.
CIAO

And the truth is...

Oj det här vart ett sent inlägg. Men det är sånt som man får ta.
Inatt så kunde jag verkligen inte sova. Det var hur jobbigt som helst så jag ringde anna, som inte heller kunde sova. Vi hade typ världens fulaste samtal om fiskar och sånt. Det var riktigt kul. Då vart jag trött och somnade vid kvart i tre.
Så imorse var jag ruskigt pigg klockan 7, då pallrade jag mig upp och hade typ hur mycket tid som helst vilket var skönt.

Skolan idag flöt på bra, jag slapp göra ett prov som jag trodde jag skulle behöva göra idag, lycka!!
Och på eftermiddagen så jobbade vi matte as bra!!!! Eller just det, näe.
Efter skolan så åkte jag och anna hit och vi skulle plugga! Men vi "pluggade". Alltså låtsades att vi skulle plugga men gjorde aldrig det. Fick mat av annas pappa vilket satt fint, och sen har vi badat också, skitskönt.

Nu ligger anna i sängen och jag tänkte passa på att dra ett litet inlägg innan jag stupar i säng. Sjukt trött nu.
Näe nu orkar jag inge mer, godnatt .Ses imorgon. Eller jag skriver.... hejdå

If you really...

If you're really leaving, leave nothing in my care. Everything I own is broken and far beyond repair. I've offered you nothing, asked nothing in return, just to stay with me tomorrow. Watch this whole world burn

usch nu vart jag lite deprimerad. godnatt.

When it comes to you

Tjoho.
Just nu sitter jag och poppar lite musik och funderar på att gå och lägga mig i tid. Plugga lite till provet imorgon. Låter som en bra idé. Men jag vet att jag inte kommer plugga och inte heller sova i tid, så jag vet inte varför jag skriver det haha. Jaja jag ska faktiskt försöka ikväll.

Kvällen har bestått av oc och the new guy. Plus typ 4 halvfärdiga mattetal, som bara blev fel, orsaken till att dom bara blev halvfärdiga, så jag gav upp. Jag får jobba 50 sidor på 3 timmar imorgon istället.... Good luck.

Men nu ska jag stänga ner allt på datorn (ska låta den stå på för risk av återfall), sedan ska jag verkligen lägga mig och plugga. Ser ni?! Jag försöker.

Godnatt och sov gott! CIAO.

You came back to haunt me and I realized
That you were an island and I passed you by
When you were an island to discover


Something pretty

Imorse så lyssnade jag på mitt huvud och min förkylning, så jag är alltså hemma.
Och att vi har prov och jag behöver plugga till det ,hjälpte till lite också.
Nu har den där lilla pinnen som blinkar när man inte skriver, blinkat i fem minuter, jag kommer verkligen inte på något att skriva. Men om ni vill veta så jag är jag så jävla less på skolan så jag vet inte vad jag ska göra, och jag har inte ens varit där än!!!!! Så jävla mycket plugg... blää. Sämst. SKit.

Det finns iaf en som lyser upp mitt liv just nu, nämligen PATRICK PARK!!!! Ljuvlig. Bäst. Underbar.

Nu ska jag göra lite käk och kika oc, vad fan skulle man gjort stunder som dessa, utan OC?!?!?1
Och jag ska plugga också, duktiga jag ! CIAO.


Your smile is a drug

Hallå!
Jag kan börja med att säga att mitt ärende idag gick jättebra, mer säger jag nog inte.
Min dag i övrigt har varit förjävlig, jag la på och somnade klockan halv 6 imorse, och klockan 7 ringde klockan. Men jag var då hemma från skolan innan mitt ärende och var hemma efter också, så jag har inte varit på skolan idag. Det var nog lika bra med tanke på hur trött jag har varit hela dagen, somnade vid 3 och vaknade 5 då anna kom hit.
Då åkte vi till min bror med morsan, käkade på kubenpizzeria och kollade på cops. Levde liiiiiivet liksom. Eller.

Nu har jag nyss kommit hem från anna och sitter med världens jävla huvudvärk. Jag mår illa också.
Mitt huvud och min förkylning säger att jag ska vara hemma från skolan imorn, men jag vet inte. We'll see.

Nu ska jag käka glass och krypa upp i soffan och kolla på oc, fan va nice!
ha en trevlig kväll, ciao.

334702-34
Sometimes love is a bomb baby,
Did you come to watch it blow?



it's alright

falling down ain't falling down if you don't cry when you hit the floor

All the people rushing by, by, by

Vet ni? Jag mår verkligen dåligt över hur mycket jag egentligen ljuger för er.
OFTA JAG JOBBADE NÅN MATTE INATT DÅ!!!!!!!!!! Knappast. Men det var bra av mig att iaf låtsas att jag skulle göra det. Mådde på nåt sätt lite bättre då. Och gissa? Jag har inte ens öppnat boken än :) Hur ska detta sluta....

Istället så har jag kollat på film med goaste morsan idag (för ovanlighetens skull menar jag, att titta på film)
Det var myys, och nu har jag hjälpt henne att städa också! Jag förstår verkligen varför jag är deras bästa barn.
Och på tal om deras barn, snart ska johan "lämna boet" som han så fint uttyckte det! Efter 21 år ska han lämna sitt barndomshem för att släpa sitt arsle till norge. Jag sitter typ med hakan i handen och har en tankebubbla ovanför mig, och i tankebubblan står johan på vår bro med en resväska i handen och tar en sista titt bakåt, innan han börjar gå. UHHH SORLIGT. Eller?=) Men dom som känner han, vet ju också att när norge blir tråkigt så kommer han hem hit och placerar sig i sitt lilla blåa rum igen.

Imorgon börjar skolan igen, och jag måste återigen säga hur skönt det ska bli att få tillbaka sin vanliga vardagsrutin!
Vakna, äta, gå till skolan, inte göra nånting på skolan, gå hem med dåligt samvete, äta, sova, vakna osv...
AHHH, det är livet det!
Men jag kanske ska avslöja mitt och annas nyårslöfte också! Nämligen.....*trumvirvel*.....
GÖRA DET VI SKA PÅ LEKTIONERNA. ja där satt den.

Ha en trevlig kväll för snart är det andra avenyn! CIAO
ps. för er som undrar varför jag är så glad, så är det för att IMORN, då sker det! yes. d.s
OCH för att vara lite annorlunda idag, så ska jag inte skriva nån liten braig text med fetstil längst ner, SUG PÅ DEN!

Brothers on a hotel bus

Imorse vaknade jag klockan 9, pigg men dock febrig. Attans, där sprack ännu en gång planerna med annapanna.
Skit ju, jag blir aldrig frisk. Så jag somnade om.
Så jag vill bara att ni ska veta att det här har typ varit det sämsta lovet nånsin. Iaf sista veckan.

På nåt sätt så längtar jag lite till skolan, skönt att få tillbaka vardagen, man gör liksom inget nu på dagarna.
Men på måndag eftermiddag klockan 15.30 kommer jag längta ihjäl mig efter nästa lov, så lika bra att njuta av det här medans man kan.

Imorgon åker ÄNTLIGEN jim hem, min dryga jobbiga och ODRÄGLIGA kusin, tack!!!!!
Och för att jag ska kunna njuta lite mer av sista dagen imorgon så ska jag göra en helt otrolig sak nu, JOBBA MATTE. What, det är ju helt sjukt faktiskt. Men det är lika bra, så slipper jag göra allt imorgon.
ADIOS.


Something he was not looking for; both a beginning and an end.

The truth is gonna hurt you

Nu sover anna så jag passar på att skriva med vanliga bokstäver haha!
Jag måste verkligen sova kom jag på, jag ska upp 9 imorgon.
Sleep well.

i could've lost myself in rough blue waters in your eyes
and i miss you still


LIFE IS A SONG

HAHAHHAHAHA
FAN VILKET OSERIÖST INLÄGG DET HÄR KOMMER BLI.
MEN JAG SKA FÖRVARNA ER: JAG OCH ANNA SKA SKRIVA MED CAPS LOCK HELA NATTEN. KUL VA?
PÅ NÅT KONSTIGT SÄTT SÅ KÄNNS DET SOM JAG SKRIKER?

JAG SÅG NYSS KLART PÅ GOOD LUCK CHUCK, ASBRA FILM!
OCH SEN HAR JAG INTE GJORT NÅ MER IKVÄLL.. FAKTISKT.

IMORGON SKA JAG MED ANNA OCH SANDRA PÅ NORDIC, SNACKA OM ATT JAG BEHÖVER DET MED TANKE PÅ ATT JAG HAR LEGAT SJUK I ......2 DAGAR. OJ DET VAR INTE LIKA MYCKET SOM JAG TRODDE, MEN DET KÄNNS SOM MER.

NU SKA JAG SE OM JAG HITTAR CAPS LOCK KNAPPEN SÅ JAG FÅR BORT DE HÄR STORA BOKSTÄVERNA.
HAHA SKÄMT ÅSIDO.
HEJDÅ

When I wake up tomorrow

Stay out of love until your ready
Stay out of it 'cause it scares you



Inatt/idag har jag sett tre filmer. Jag har typ inget liv, jävla förkylning. Just nu väntar jag på käk.
Något roligt som jag gjort idag var att räkna alla låtar och album jag har på datorn, ska jag vara ärlig så trodde jag att det var mer haha men det är ju inte så lite med 22 657 låtar och 843 album, BET THAT!

Nu är det käk sen ska jag kolla på 2 days in paris!
Ha en trevlig kväll.


Probably i don't wanna wake up knowing.

is this what i think it is?

Tjoho.
Idag mår jag lite bättre, men är ännu inte helt frisk. Vaknade sent idag och då for mamma och jim på ikea så jag har varit själv hela dagen, så jag har legat och läst världens bästa bok i fåtöljen hela dagen, ända tills nu då mamma kom hem och lagade mat! Verkligen skitbra bok förresten, o.s.a av Denis Rudberg, rekommenderar den.

Ikväll? Ja det händer nog inget speciellt, det är sämst att vara sjuk, orkar inte göra nånting.
Ska ladda ner nya gossip girl avsnittet nu, så jag har nåt att kolla på ikväll.
Sen borde jag faktiskt behöva sätta mig med matten också, mne det kan kanske vänta tills imorgon...

Ikväll ska jag förresten somna i bra tid också, inte 5 som alla nätter den här veckan.
Nu ska jag nog gå. Hejdå



don't patronize

alltid samma känsla, även fast vi förändras

Nytt år, nya val.

Nytt år, nya val. Gör om, gör rätt.

Jag är sjuk idag. Riktigt sjuk. Det är sämst. Somnade halv 6 imorse och vaknade vid 12. Då gick jag ner och la mig på soffan och fortsatte sova, och där har jag legat hela dagen. Fan vad tråkigt alltså.

Snart är det skola igen. Vi har 2 prov nästa vecka. Jag har inte börjat plugga på något. Fan vad jag mår dåligt över det.

youyoududududududyouyoututututututututu. fan.
Hejdå!

2008

Ja, då var det ett nytt år! Sämst nyår, jag hatar nyår. Så jävla overrated, HAHA.
Det vart iaf god mat och trevligt sällskap hos jocke sedan badhusparken på tolvslaget med annat trevligt sällskap, speciellt petra då! Vid 1 hade jag så jävla ont i mina fötter för det var så kallt, då traskade vi hemåt, och jocke kastade smällare på mina fötter, skitkul.

Nu är jag hemma iaf, jag sitter och pratar med anna i telefon, eller egentligen inte, jag har lagt ner telefonen nu för jag skulle skriva! Vi började prata halv 11 och ni som är smart kan ju räkna ut hur många timmar vi pratat nu. Jag har skitont i örat. Dessutom är jag sjukt täppt i näsan. Skit. Sämst.

Imorgon har jag och anna finfina planer, jag orkar faktiskt inte ens skriva vad vi ska göra, bara jobbigt.
Men det blir bra.

Jag har verkligen inget att skriva, har sån press på mig, för anna har suttit och tjatat ända sedan halv 11 att jag skulle uppdatera bloggen och nu när jag väl gör det så är det ju lite pirrigt, vet inte vad jag ska skriva, haha.

TÄNKTE BARA SÄGA ATT JAG LÄNGTAR GRYMT MYCKET TILLS JAG OCH ANNA SKA PÅ KENT 8 MARS, KOMMER BLI GRYMT! HEJ ANNA!!! :D



And I don't know what you mean to me
But I'm starting to think it's just a mystery

RSS 2.0